201 koil stainless steel sing digulung panas

Katrangan singkat:

201 stainless steel duwe resistensi asam lan alkali tartamtu, kerapatan dhuwur, polesan tanpa gelembung, lan ora ana lubang jarum. Iki minangka bahan bermutu kanggo produksi macem-macem kasus jam tangan lan jam tangan.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 201 Panas koil stainless steel sing digulung , 201 HRC

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

201 Bahan sing padha karo standar pabrik sing beda

201J1, 201 L1, 201 LH, 201 LA

201 Komponen kimia LISCO  L1:

C: ≤0.15, Si: 1.0  Mn: 8.0-10.5, Cr: 13.516.00, Ni: 1.03.0, S: 0.03, P: 0.06 Cu: <2.0, N0.0

201 mekanik LISCO  L1:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 35%

Atose: <HRB99

Perbandingan sing Sederhana udakara taun 201 lan 304

Ing panemune akeh konsumen, 304 stainless steel lan 201 stainless steel meh ora bisa dibedakake lan meh ora bisa dibedakake karo mripat telanjang. Ing kene kita bakal ngenalake sawetara cara kanggo mbedakake antarane 304 lan 201.

1.Spesifikasi: Plat stainless steel sing umum digunakake dipérang dadi rong jinis 201 lan 304, asline komposisi beda, 304 kualitas apik, nanging regane larang, 201 luwih elek. 304 kalebu piring stainless steel impor lan domestik, lan 201 minangka piring stainless steel domestik.

2. Komposisine 2.201 yaiku 17Cr-4.5Ni-6Mn-N, yaiku baja alternatif kanggo ngirit baja Ni lan 301 baja. Diproses kanthi magnetik sawise diproses adhem kanggo kendharaan sepur.

Komposisi 3.304 yaiku 18Cr-9Ni, yaiku baja tahan karat lan baja tahan panas sing paling akeh digunakake. Kanggo peralatan produksi panganan, peralatan kimia Xitong, energi nuklir lan liya-liyane.

4.201 minangka konten mangan sing dhuwur, lumahing padhang kanthi padhang peteng, isi mangan dhuwur bisa teyeng. 304 ngemot kromium liyane, lumahing matte, ora teyeng. Ana rong jinis panggabungan. Sing paling penting yaiku resistansi korosi sing beda, resistensi korosi 201 iku kurang, mula regane bakal luwih murah. Lan amarga 201 ngemot nikel sing murah, mula regane luwih murah tinimbang 304, mula resistansi korosi ora sepira karo 304.

5. Bedane 201 lan 304 yaiku masalah nikel lan mangan. Lan rega 304 saiki luwih larang, nanging paling ora 304 bisa njamin yen ora bakal teyeng nalika digunakake. (Gunakake ramuan baja tahan karat kanggo eksperimen)

6. Baja tanpa baja ora gampang karat amarga pembentukan kromium oksida ing lumahing awak baja bisa nglindhungi awak baja, 201 bahan yaiku baja tahan karat 304 mangan, karbon dhuwur lan nikel rendah.

7. Komposisi beda (umume saka karbon, mangan, nikel, kromium sing ngemot 201 stainless steel nganti 304).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan