201 piring stainless steel panas sing digulung

Katrangan singkat:

Kekandelan pelat baja tahan karat 201 luwih saka 1.2mm, kanthi tahan asam lan alkali tartamtu, kapadhetan dhuwur lan sapanunggalane, yaiku produksi macem-macem kasus, tutup mburi bahan super kualitas. Umume digunakake kanggo pipa dekoratif, pipa industri, sawetara produk nggambar cethek.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 201 Panas waja waja sing digulung piring, 201 HRP, PMP

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Dawane: 500mm-12000mm

Bobot palet: 1.0MT-6.0MT

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

201 Bahan sing padha karo standar pabrik sing beda

201J1, 201 L1, 201 LH, 201 LA, J1

201 Komponen kimia LISCO  L1:

C: ≤0.15, Si: 1.0  Mn: 8.0-10.5, Cr: 13.516.00, Ni: 1.03.0, S: 0.03, P: 0.06 Cu: <2.0, N0.0

201 mekanik LISCO  L1:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 35%

Atose: <HRB99

Beda ing antarane pelat stainless steel 201 (L1, J1) lan 202 (L4, J4)

201 lan 202 stainless steel minangka rong bahan stainless steel sing umum banget, kalebu 200 seri stainless steel, banjur apa bedane kalorone bahan kasebut? Saliyane label materi sing beda-beda sing disebabake macem-macem bahan, apa bedane aplikasi lan karakteristik tartamtu? Ayo goleki luwih cetha dina iki.

Ing industri stainless steel, 201 nggambarake materi. 201 stainless steel, nuduhake istilah umum kanggo baja tahan karat 201 lan baja tahan asam. 201 stainless steel nuduhake baja sing tahan karat dening medium sing ringkih kayata atmosfer, uap lan banyu, dene baja tahan asam nuduhake baja sing tahan karat dening agen etsa kimia kayata asam, alkali lan uyah. Model standar nasional yaiku 1Cr17Mn6Ni5N. Manganese unsur (lan nitrogen) saka pelat stainless steel 201 ngganteni sawetara utawa kabeh nikel kanggo ngasilake konten nikel ngisor sing ora entuk keseimbangan lan mbentuk ferit. Mula, konten ferrochrome ing 200 seri stainless steel dikurangi dadi 15% -16%, malah mudhun dadi 13% -14%, mula resistansi korosi ora bisa dibandhingake karo 304 lan baja liyane sing padha.

202 stainless steel minangka salah sawijining 200 seri stainless steel, model standar nasional yaiku 1Cr18Mn8Ni5N. 200 seri stainless steel yaiku baja mangan tinggi nikel rendah kanthi kandungan nikel lan kandungan mangan udakara 8%. Iki minangka stainless steel nikel-nikel. 202 minangka tandha Amerika, tinimbang 1Cr18Ni9. Baja tahan karat austenitik ditondoi kanthi suhu transisi fase sing dhuwur lan mula bisa digunakake minangka baja tahan panas. Supaya fase fase stainless steel bisa diganti, kudu digawe panas nganti luwih saka 1000 ° C, lan ing 350 ° C, struktur metalografi ora owah, yaiku, kinerja baja ora bakal owah kanthi dhasar. Mung bakal abuh amarga panas, nanging ora bakal owah. Ing kahanan normal, bisa diabaikan. Amarga iki, 202 stainless steel tahan resistensi suhu dhuwur sing apik. Iki minangka performa iki, 202 stainless steel digunakake ing dekorasi arsitektur, teknik kotamadya, pagar dalan gedhe, fasilitas hotel, pusat perbelanjaan, pegangan tangan kaca, fasilitas umum lan papan liyane. Iki digawe saka peralatan nggawe pipa otomatis presisi tinggi, sing dibentuk kanthi ngukur awake dhewe lan ngelas, digulung lan dibentuk, lan diisi proteksi gas (ing njero lan njaba pipa) tanpa pengisi logam. Cara welding yaiku proses TIG lan solusi solid online eddy deteksi cacat saiki.

Saka sudut pandang biji, 202 luwih saka siji mangan lan luwih saka telung nikel. Ing aplikasi praktis, ing babagan utilitas, 202 rada luwih apik tinimbang 201, nanging umume pangguna pasar nampa tabung dekorasi material 201 kanthi rega murah lan utilitas praktis padha karo 202. 202 duwe kromium lan mangan luwih akeh tinimbang 201, lan resistensi mekanik lan korosi rada luwih apik, nanging kanthi tegas, prabédan kinerja antara loro baja tahan karat ora pati penting, utamane ing resistansi korosi.

Mung ana nuansa ing ndhuwur 201 lan 202 stainless steel, nanging isih akeh bedane ing kahanan nyata. Liwat introduksi artikel iki, kita ngarep-arep bisa mbantu para pangguna industri nemokake bahan stainless steel sing cocog karo produke nalika tuku produk, lan nambah efisiensi aplikasi. , ngirit biaya nyata


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan