304 304L koil stainless steel sing adhem

Katrangan singkat:

304 stainless steel minangka stainless steel serbaguna, kinerja tahan karat tinimbang 200 seri baja tahan karat sing luwih kuat. Suhu sing luwih dhuwur uga luwih apik, bisa nganti 1000-1200 derajat. 304 stainless steel duwe resistansi korosi baja tahan karat sing apik banget lan tahan luwih apik kanggo korosi antar-kelompok. Saka asam oksidasi, ing eksperimen nyimpulake manawa: konsentrasi ≤ 65% asam nitrat ing sangisoré suhu sing nggodhok, 304 waja tahan karat tahan kuwat. Larutan alkali lan umume asam organik lan asam anorganik uga tahan korosi sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 304 / 304L koil stainless steel sing digulung adhem, 304 / 340L CRC

Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 25MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: 2B, 2D

304 Kelas padha saka standar negara sing beda

304 S30408 ​​06Cr19Ni10 0Cr18Ni9 S30400 SUS304 1.4301

304 Komponen kimia ASTM A240:

C0.08 Si 0,75  Mbak ≤2.0 Cr 18.020.0 Ni 8.010.5, S ≤0.03 P 0.045 N≤0.1

304 properti mekanik ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB92

304L Kelas padha saka standar negara sing beda

304L 1.4307 1.4306 SUS304L 022Cr19Ni10 00Cr19Ni10 TP304L S30403

Komponen kimia 304L ASTM A240:

C: 0.03, Si: 0,75  Mbak: ≤2.0, Cr: 18.020.0 Ni 8.012.0, S ≤0.03 P 0.045 N≤0.1

Properti mekanik 304L ASTM A240:

Kekuwatan tarik (Mpa):> 485

Kekuwatan ngasilake (Mpa): 170

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB90

Fitur babagan 304 stainless steel

Tampilan permukaan stainless steel lan kemungkinan variasi

Tahan karat sing apik, awet tinimbang baja biasa

Resistansi korosi sing apik

Kekuwatan dhuwur, saengga kemungkinan nggunakake sheet gedhe

Oksidasi suhu dhuwur lan kekuatan dhuwur, bisa nolak geni

Pangolahan suhu ruangan, yaiku pangolahan plastik sing gampang

Amarga ora butuh perawatan permukaan, mula gampang lan gampang dijaga

Reresik, dhuwur rampung

Kinerja las sing apik

304 Aplikasi

304 umume digunakake ing produk rumah tangga (1,2 barang-barang meja), lemari, pipa njero ruangan, pemanas banyu, ketel, bathtub, suku cadang mobil, peralatan medis, bahan bangunan, bahan kimia, industri panganan, pertanian, bagean kapal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan