304 304L piring stainless steel panas sing digulung

Katrangan singkat:

Rolling panas saiki tipis dadi 0,78mm. lumahing piring sing digulung panas duwe cacat kayata skala oksida wesi lan pitting. Lembaran sing digulung panas duwe atose kurang, gampang diproses lan duktilitas sing apik. Seprei baja sing digulung panas, sifat mekanik adoh banget tinimbang proses adhem, lan kaping pindho proses penempaan, nanging duwe ketangguhan lan daktilitas sing luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 304 / 304L Panas waja waja sing digulung piring, 304 HRC, 304L PMP

Kekandelan: 1.2mm - 200mm

Jembar: 600mm - 3200mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip utawa bar datar

Dawa: 1000mm-12000mm

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

304L Kelas padha saka standar negara sing beda

304L 1.4307 1.4306 SUS304L 022Cr19Ni10 00Cr19Ni10 TP304L S30403

Komponen kimia 304L ASTM A240:

C: 0.03, Si: 0,75  Mbak: ≤2.0, Cr:18.020.0, Ni: 8.012.0, S: 0.03, P: 0.045 N≤0.1

Properti mekanik 304L ASTM A240:

Kekuwatan tarik (Mpa):> 485

Kekuwatan ngasilake (Mpa): 170

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB90

304 Kelas padha saka standar negara sing beda

304 S30408 ​​06Cr19Ni10 0Cr18Ni9 S30400 SUS304 1.4301

304 Komponen kimia ASTM A240:

C0.08 Si 0,75  Mbak ≤2.0 Cr 18.020.0 Ni 8.010.5, S ≤0.03 P 0.045 N≤0.1

304 properti mekanik ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB92

Baja tahan karat 304L

Baja tahan karat 304L, uga dikenal kanthi stainless steel karbon ultra-endhek, minangka bahan stainless steel serbaguna sing digunakake kanggo nggawe peralatan lan bagean sing mbutuhake sifat sakabehe (karat lan formabilitas).

Beda khas udakara 304 lan 304L Deskripsi panas sing digulung lan Kadhemen

1.Lumahing lembaran sing digulung kadhemen duwe tingkat gloss tartamtu. Tutul alus lan padha karo cangkir baja sing umum digunakake kanggo ngombe banyu.

2.Yen sprei sing digulung panas ora pickled, padha karo permukaan lembaran baja biasa ing pasar. Permukaan kanthi teyeng abang, lan permukaan tanpa teyeng ireng-ungu (skala oksida besi).

3.Keuntungan kinerja sheet kadhemen lan gulung panas yaiku:

(1) Presisi luwih dhuwur, lan bedane ketebalan baja strip sing digulung kadhemen ora ngluwihi 0,01 ~ 0,03mm.

(2)Ukurane luwih tipis, tipis sing digulung kadhemen bisa digulung nganggo tali baja 0,001 mm; rolling panas saiki tipis 0,78 mm.

(3)Kualitas permukaan luwih unggul, lan piring baja sing digulung adhem malah bisa ngasilake permukaan kaca; nalika lumahing piring sing digulung panas duwe cacat kayata skala oksida wesi lan pitting.

(4) Lembaran sing digulung kadhemen bisa diatur miturut syarat pangguna kayata kekuatan tarik lan sifat proses kayata sifat stamping.

Rolling kadhemen lan rolling panas minangka rong teknologi rolling sing beda. Kaya jenenge, rolling adhem ditindakake ing kasus baja ing suhu normal. Atose waja iki gedhe. Rolling panas yaiku baja digawe ing suhu dhuwur, Rinci:

Lembaran sing digulung panas duwe atose kurang, gampang diproses lan duktilitas sing apik.

Lembaran sing digulung kadhemen nduweni kekerasan sing dhuwur lan angel diolah, nanging ora gampang cacat lan kuwat banget.

Lembaran sing digulung panas nduweni kekuwatan sing cukup sithik, kualitas permukaan meh kurang (kurang oksidasi lan kelancaran), nanging plastisitas apik, umume piring medium lan kandel. Lembaran sing digulung kadhemen: kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, finish permukaan sing dhuwur, umume lembaran tipis, bisa digunakake kanggo papan stamping.

Seprei baja sing digulung panas, sifat mekanik adoh banget tinimbang proses adhem, lan kaping pindho proses penempaan, nanging duwe ketangguhan lan daktilitas sing luwih apik.

Lembaran baja sing digulung kanthi kadhemen duwe tingkat kerja keras, kurang angel, nanging bisa nggayuh rasio panen sing apik, digunakake kanggo potongan musim semi sing mlengkung lan bagean liyane, lan amarga titik panen luwih cedhak karo kekuatan tarik, mula bebaya sajrone digunakake. Prediksi, kacilakan bisa uga ana nalika beban ngluwihi beban sing diidini.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan