304DQ DDQ koil stainless steel sing digulung adhem

Katrangan singkat:

Bahan 304 DQ DDQ digunakake kanthi umum minangka kabeh jinis barang-barang ing pawon stainless steel, bahan DDQ (kualitas gambar jero): nuduhake bahan sing digunakake kanggo nggambar jero (redrawing), sing diarani bahan alus. Karakteristik utama materi iki yaiku elongasi dhuwur (≧ 53%), atose Kurang (≦ 170%), biji gandum internal antara 7,0 ~ 8.0, kinerja nggambar jero sing apik banget. Akeh perusahaan sing ngasilake termos lan panci umume duwe rasio pangolahan sing luwih dhuwur (BLANKING SIZE / diameter produk), lan rasio pangolahane masing-masing yaiku 3.0, 1,96, 2.13, lan 1,98.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 304 DQDDQ koil stainless steel mbalek, 304 DQ DDQ CRC

Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 25MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: 2B, 2D

304 DQ DDQ Kelas padha saka standar negara sing beda

SUS304DQ SUS304DDQ S30408DQ 06Cr19Ni10DQ 0Cr18Ni9DQ S30400DQ

304DQ DDQ Komponen kimia ASTM A240:

C: ≤0.08, Si: 0,75  Mbak ≤2.0 Cr 18.020.0 Ni 8.010.5, S ≤0.03 P 0.045 N≤0.1

Properti mekanik 304DQ DDQ ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 53%

Atose: <HRB92

Deskripsi babagan DQ, DDQ lan materi normal

Materi SUS304DDQ umume digunakake kanggo rasio pamrosesan produk sing luwih dhuwur, mesthine rasio pangolahan luwih saka 2,0 produk umume kudu ngalami sawetara pass kanggo ngrampungake babagan. Yen ekstensi bahan mentah ora bisa digayuh, produk kasebut bisa ngasilake retak lan proses nalika ngolah produk gambar jero, mengaruhi tingkat kualifikasi produk rampung, lan mesthine bakal nambah biaya pabrike.

Bahan umum: Umume digunakake kanggo bahan liyane kajaba aplikasi DDQ. Materi iki ditondoi kanthi dawa dawa (45%), atose sing relatif dhuwur (180HB), lan biji ukuran biji internal 8,0 ~ 9,0. Yen dibandhingake karo bahan DDQ, jerone jerokinerja nggambar relatif kurang. Umume digunakake kanggo produk sing bisa dipikolehi tanpa mulet, kayata sendok, sendok, garpu, peralatan listrik, lan pipa baja kanggo jinis barang-barang meja. Nanging, duwe bathi tinimbang bahan DDQ amarga sifat BQ cukup apik, utamane amarga atose rada dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan