309 piring stainless steel panas sing digulung

Katrangan singkat:

309L minangka varian 309 stainless steel kanthi isi karbon luwih murah kanggo aplikasi sing dibutuhake welding. Kandhungan karbon ngisor nyilikake presipitasi karbida ing zona sing kena panas ing cedhak las, sing bisa nyebabake korosi intergranular (erosi las) ing lingkungan tartamtu.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 309 / 309s Panas waja waja sing digulung piring, 309 / 309s HRP, PMP

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 3300mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Dawa: 500mm-12000mm

Bobot palet: 1.0MT - 10MT

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

309 Biji sing padha karo standar sing beda

S30900 SUS309 1.4828

309s Kelas padha saka standar sing beda

06Cr23Ni13, S30908, SUS309S

309S / S30908 Komponen kimia ASTM A240:

C:  0,08, Si: ≤1.5  Mn: ≤ 2.0, Cr: 16.0018.00, Ni: 10.014.00, S: 0.03, P: 0.045 Mo: 2.0-3.0, N0.0

Properti mekanik 309S / S30908 ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

Deskripsi sederhana babagan baja tahan karat 309s

309S minangka stainless steel nglereni gratis sing ngemot belerang kanggo aplikasi sing biasane dibutuhake kanggo gampang nglereni lan gloss sing dhuwur.

Beda antara 309 lan 309s

309 waja tahan karat. 309S stainless steel - S30908 (American AISI, ASTM) 309S. Pabrik baja ngasilake luwih akeh 309S stainless steel, sing luwih tahan korosi lan tahan suhu dhuwur. Bisa tahan suhu dhuwur 980 ° C. Umume digunakake ing ketel, bahan kimia lan industri liyane. 309 ora ngemot isi belerang S dibandhingake 309S

Fitur Sederhana  udakara 309 waja tahan karat

Bisa tahan panas kaping pirang-pirang ing ngisor 980 ° C, lan nduweni kekuatan suhu dhuwur, resistensi oksidasi lan resistensi karburisasi.

Aplikasi: minyak bumi, elektronik, kimia, farmasi, tekstil, panganan, mesin, konstruksi, tenaga nuklir, aerospace, militer lan industri liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan