Koil stainless steel 310s sing digulung panas

Katrangan singkat:

Baja tahan karat tahan suhu tinggi, uga dikenal kanthi stainless steel 310S (0Cr25Ni20), yaiku stainless steel kromium-nikel austenit, nduweni resistensi oksidasi sing apik, resistansi korosi, amarga persentase kromium lan nikel sing luwih dhuwur, saengga nduweni kekuatan nyusup sing luwih apik, Bisa terus bisa ing suhu dhuwur, kanthi resistensi suhu dhuwur sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 310s Panas koil stainless steel sing digulung , 310s HRC

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

310 / 310s Kelas padha saka standar sing beda

1.4841 S31000 SUS310S 1.4845 S31008 S31008S 06Cr25Ni20 0Cr25Ni20 stainless steel suhu tinggi

S31008 Komponen kimia ASTM A240:

C 0,08 Si: ≤1.5  Mn: ≤ 2.0 Cr16.0018.00 Ni10.014.00, S ≤0.03 P 0.045 Mo: 2.0-3.0, N0.0

Properti mekanik S31008 ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

Deskripsi sederhana babagan 310 / 310s

Amarga kandungan nikel (Ni) lan kromium (Cr) sing akeh, resistensi oksidasi sing apik, resistansi korosi, resistensi asam lan alkali, resistensi suhu dhuwur, baja tahan suhu tinggi digunakake khusus ing produksi tabung tungku listrik lan liyane kesempatan, karbon ing baja tahan karat austenitik Sawise konten, amarga efek penguat solusi sing padhet, kekuwatan baja tahan karat austenit ditambahake ing kromium, molibdenum adhedhasar nikel, tungsten, tantalum lan titanium, amarga kubik sing pasuryane struktur Mula, duwe kekuatan dhuwur lan kekuatan creep ing suhu dhuwur.

Bandhingane udakara 310s lan 321

310S suhu dhuwur, korosi 321 cukup apik ing suhu dhuwur utawa 310S luwih cocog kanggo suhu maksimal bisa tekan 1200 °, resistensi oksidasi, resistansi korosi, asam lan alkali, kinerja suhu dhuwur luwih apik tinimbang 321

Comparison babagan 310s lan 316L stainless steel

Tahan korosi  

316L minangka stainless steel sing ngemot molibdenum sing bisa digunakake antara 15% lan 85% asam sulfur. (Nanging sifat material bakal mudhun ing lingkungan suhu dhuwur)

310S bisa digunakake ing antarane 15% lan 50% asam sulfur. (Amarga tahan panas sing dhuwur ing lingkungan suhu dhuwur, sifat material ora bakal mudhun

Tahan panas, Nyandhang resistensi

Amarga 310S duwe titik leleh luwih dhuwur tinimbang 316L, luwih bisa dipakai tinimbang 316L ing lingkungan gesekan kanthi suhu dhuwur lan kecepatan tinggi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan