Plat stainless steel panas sing digulung 310s

Katrangan singkat:

310 waja tahan karat nduweni kandungan karbon sing cukup dhuwur 0,25%, dene baja tahan karat 310S nduweni kadar karbon sedheng 0,08%, lan komponen kimia liyane padha. Mula, kekuatan lan atose 310 stainless steel luwih dhuwur lan resistansi korosi luwih parah. Resistensi korosi saka stainless steel 310S luwih apik lan kekuatan rada murah. Baja tahan karat 310S lumayan angel dielem amarga kandungan karbon sing sithik, mula regane cukup dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 310s Panas waja waja sing digulung piring, 310s HRP, PMP

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 3300mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Dawa: 500mm-12000mm

Bobot palet: 1.0MT - 10MT

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

310 / 310s Kelas padha saka standar sing beda

1.4841 S31000 SUS310S 1.4845 S31008 S31008S 06Cr25Ni20 0Cr25Ni20 stainless steel suhu tinggi

S31008 Komponen kimia ASTM A240:

C:  0,08, Si: ≤1.5  Mn: ≤ 2.0, Cr: 16.0018.00, Ni: 10.014.00, S: 0.03, P: 0.045 Mo: 2.0-3.0, N0.0

Properti mekanik S31008 ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

Bedane diringkesake kaya ing ngisor iki:

1. Komposisi kimia yaiku 310. Kandhungan karbon 0,15% lan sarat 310S yaiku 0,08%. Kajaba iku, dheweke uga mbutuhake komponen MO kurang saka utawa padha karo 0,75%.

2. Kekerasan lumahing ing babagan kekuwatan. 310 luwih gedhe tinimbang 310S

3. Resistansi korosi 310S luwih gedhe tinimbang 310 amarga 310S nambah MO

4. resistensi suhu dhuwur 310S saka kahanan pangolahan sing padha luwih apik tinimbang 310

Sawetara liyane bedane antara waja waja panas sing digulung lan adhem sing adhem

Miturut definisi, ingot baja utawa bilet angel deformasi ing suhu normal lan angel diolah. Umume, digawe panas nganti 1100 nganti 1250 ° C kanggo muter. Proses muter iki diarani hot rolling. Umume waja digulung kanthi muter panas. Nanging, amarga lumahing baja gampang skala besi oksida ing suhu dhuwur, permukaan baja sing digulung panas atos lan ukurane bisa fluktuasi banget. Mula, waja kanthi permukaan sing alus, ukuran akurat lan sifat mekanik sing apik dibutuhake, lan produk semi-gulung panas utawa produk jadi digunakake dadi bahan baku banjur adhem. Produksi cara muter.

Gulung ing suhu normal umume dingerteni yen adhem. Saka sudut pandang metallographic, watesan rolling panas lan rolling panas kudu dibedakake karo suhu rekristalisasi. Yaiku, gulung sing luwih murah tinimbang suhu rekristalisasi yaiku gulung adhem, lan gulung sing luwih dhuwur tinimbang suhu rekristalisasi yaiku gulung panas. Baja kasebut nduweni suhu rekristalisasi 450 nganti 600 ° C.

Rolling panas, kaya sing diandharake, duwe suhu dhuwur saka potongan sing digulung, mula resistensi deformasi sithik lan bisa diatasi deformasi gedhe. Contone, gulung saka sheet baja, kekandelan kosong casting terus umume udakara 230 mm, lan sawise muter lan rampung nggulung, kekandelan pungkasan yaiku 1 nganti 20 mm. Sanalika, amarga rasio jembaré nganti kandel saka piring waja, sarat akurasi dimensi cukup sithik, lan masalah wujud ora gampang kedadeyan, lan konveksitas utamane dikontrol. Kanggo syarat organisasi, umume bisa digayuh kanthi pendinginan kendali lan pendinginan sing dikontrol, yaiku ngontrol suhu rolling, ngrampungake suhu muter lan suhu crimping finish kanggo ngontrol struktur mikro lan mekanik strip.

Rolling kadhemen, umume ora ana proses pemanasan sadurunge muter. Nanging, amarga kekandelan strip sing cilik, bentuk piring kasebut gampang kedadeyan. Kajaba iku, sawise nggulung adhem, iki minangka produk sing wis rampung, mula, kanggo ngontrol akurasi dimensi lan kualitas permukaan strip, akeh proses rumit sing digunakake. Baris produksi rolling adhem dawa, peralatane akeh, lan prosese rumit. Amarga sarat pangguna kanggo akurasi dimensi, bentuk lan kualitas permukaan strip luwih apik, model kontrol, sistem L1 lan L2, lan alat kontrol bentuk pabrik penggilingan adhem cukup panas. Kajaba iku, suhu gulung lan strip minangka salah sawijining indikator kontrol sing luwih penting.

Produk sing digulung adhem lan lembar produk sing digulung panas beda karo proses sadurunge lan proses sabanjure. Produk sing digulung panas yaiku bahan baku saka produk sing digulung adhem, lan koil baja sing digulung adhem digawe nganggo proses pickling. Pabrik gulung, gulung, bentuke adhem, utamane kanggo muter sheet gulung panas bentuk kenthel dadi lembaran gulung adhem sing tipis, biasane 0,3-0.7mm kanthi gulung panas sing dipasang 3.0mm. Koil sing digulung adhem, prinsip utama yaiku nggunakake prinsip ekstrusi kanggo meksa deformasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan