316L 316 koil stainless steel sing digulung adhem

Katrangan singkat:

316 minangka baja tahan karat khusus, amarga ditambah unsur Mo resistensi korosi, lan kekuatan suhu dhuwur wis saya apik, suhu dhuwur nganti 1200-1300 derajat, bisa digunakake ing kahanan sing angel.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 316L 316 koil stainless steel sing digulung adhem, 316 316L CRC

Kekandelan:  0,2mm - 8,0mm

Jembar:  600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks:  25MT

ID Koil:  508mm, 610mm

Rampung:  2B, 2D

316 Kelas padha saka standar negara sing beda

06Cr17Ni12Mo2 0Cr17Ni12Mo2 S31600 SUS316 1.4401

316 Komponen kimia ASTM A240:

C0.08 Si 0,75  Mbak ≤2.0 S ≤0.03 P 0.045, Kr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

316 properti mekanik ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

316L Kelas padha saka standar negara sing beda

1.4404 022Cr17Ni12Mo2 00Cr17Ni14Mo2 S31603 SUS316L

Komponen Bahan Kimia 316L ASTM A240:

C0.0Si 0,75  Mbak ≤2.0 S ≤0.03 P 0.045, Kr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

Properti Mekanik 316L ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 485 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 170 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

316 Koil koil sing digulung koil Aplikasi

Panggunaan utama yaiku peralatan kertas lan kertas, alat tukar panas, peralatan pewarna, peralatan ngolah film, pipa, bahan eksterior bangunan ing wilayah pesisir. uga digunakake ing lapangan katup solenoid, omah, klem, bal, awak katup, kursi, kacang, batang lan sapanunggalane.

316 fitur stainless steel liyane

Tahan korosi

316 resistensi korosi luwih apik tinimbang 304 stainless steel, ing proses produksi pulp lan kertas duwe resistensi korosi sing apik. Lan 316 waja tahan karat uga tahan tumrap erosi samodra lan swasana industri sing agresif.

Tahan panas

316 stainless steel resistensi oksidasi sing apik kanggo panggunaan intermiten ing ngisor 871 ° C (1600 ° F) lan panggunaan terus-terusan ing ndhuwur 927 ° C (1700 ° F). Luwih becik ora nggunakake terus-terusan 316 waja stainless ing kisaran 427 ° C-857 ° C (800 ° F-1575 ° F), nanging waja tahan karat tahan panas banget nalika 316 stainless steel terus digunakake ing njaba kisaran suhu iki. Kinerja presipitasi karbida stainless steel 316L luwih apik tinimbang 316 stainless steel, sing kasedhiya ing kisaran suhu ing ndhuwur.

Perawatan panas

Annealing ditindakake kanthi suhu ing kisaran 850-1050 ° C banjur anilasi kanthi cepet banjur diuripake kanthi cepet. 316 waja tahan karat ora bisa dikencengi kanthi perawatan panas.

316 Kinerja Welding stainless steel

316 stainless steel kanthi kinerja las sing apik. Kabeh cara las standar bisa digunakake kanggo ngelas. Las bisa digunakake miturut tujuan, masing-masing 316Cb, 316L utawa 309Cb batang pengisi stainless steel utawa elektroda las. Kanggo entuk resistensi korosi paling apik, bagean sing dilas saka 316 stainless steel kudu dicap sawise dipasang. Yen digunakake stainless steel 316L, ora perlu anil pas-las


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan