316L 316 Piring stainless steel sing digulung panas

Katrangan singkat:

316 minangka baja tahan karat khusus, amarga ditambah unsur Mo resistensi korosi, lan kekuatan suhu dhuwur wis saya apik, suhu dhuwur nganti 1200-1300 derajat, bisa digunakake ing kahanan sing angel. 316L minangka jinis stainless steel sing ngemot molibdenum. Amarga isi molibdenum ing baja, kinerja total baja iki luwih apik tinimbang 310 lan 304 stainless steel. Ing kahanan suhu sing dhuwur, nalika konsentrasi asam sulfat luwih murah tinimbang 15% utawa luwih dhuwur tinimbang 85%, 316L stainless steel nduweni macem-macem. nggunakake Baja tahan karat 316L uga tahan resisten klorida lan mula asring digunakake ing lingkungan segara. Baja tahan karat 316L nduweni konten karbon maksimal 0,03 lan bisa digunakake ing aplikasi sing ora bisa ana anil lan resistensi korosi maksimal dibutuhake.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 316L 316 Panas waja waja sing digulung piring, 316 316L HRP, PMP

Kekandelan: 1.2mm - 16mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Dawane: 500mm-6000mm

Bobot palet: 0,5MT-3.0MT

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

316 Kelas padha saka standar negara sing beda

06Cr17Ni12Mo2 0Cr17Ni12Mo2 S31600 SUS316 1.4401

316 Komponen kimia ASTM A240:

C0.08 Si 0,75  Mbak ≤2.0 S ≤0.03 P 0.045, Kr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

316 properti mekanik ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

316L Kelas padha saka standar negara sing beda

1.4404 022Cr17Ni12Mo2 00Cr17Ni14Mo2 S31603 SUS316L

Komponen Bahan Kimia 316L ASTM A240:

C0.0Si 0,75  Mbak ≤2.0 S ≤0.03 P 0.045, Kr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

Properti Mekanik 316L ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 485 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 170 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

Comparison 316L / 316 lan 304 Aplikasi stainless steel

304 waja bisa nolak korosi asam sulfat, asam fosfat, asam format, urea, lan liya-liyane. Cocog kanggo panggunaan banyu umume, lan digunakake kanggo ngontrol gas, anggur, susu, cairan pembersih CIP lan acara liyane kanthi ora ana kontak nganggo bahan. Bahan baku 316L nambah unsur molibdenum kanthi dhasar 304, sing bisa nambah resistensi korosi antargranular, korosi stres oksida lan nyuda rasa retak panas sajrone ngelas, lan uga tahan tahan korosi klorida. Umume digunakake ing banyu murni, banyu suling, obat-obatan, saos, cuka lan acara liyane kanthi sarat higienitas sing dhuwur lan korosi media sing kuat. Regane 316L meh dobel saka 304. Properti mekanik 304 luwih apik tinimbang 316L. Amarga resistansi korosi lan tahan panas banget 304 lan 316, mula digunakake kanthi stainless steel. Kekuwatan lan kekerasan 304, 316 padha. Bedane loro kasebut yaiku resistansi korosi 316 luwih apik tinimbang 304. Titik sing luwih penting yaiku logam molibdenum ditambah dadi 316, sing nambah resistensi panas.

Kita bisa nggunakake logam tahan elektroplasi utawa oksidasi kanggo njamin lumahing baja karbon, nanging perlindungan iki mung minangka film. Yen lapisan pelindung rusak, baja sing ndasari mulai karat. Resistensi korosi saka stainless steel gumantung ing unsur kromium. Nalika jumlah kromium sing ditambah nganti 10,5%, resistensi korosi atmosfer saka stainless steel bakal saya mundhak, nanging yen kandungan kromium luwih dhuwur, sanajan bisa nambah resistansi korosi tartamtu. Nanging ora jelas. Sebab, perawatan iki ngganti jinis oksida permukaan dadi oksida permukaan sing padha karo logam krom murni, nanging lapisan oksida iki tipis banget, lan bisa langsung ndeleng kilau alami ing permukaan baja. Kanggo nggawe stainless steel duwe permukaan sing unik. Menapa malih, yen permukaanipun rusak, permukaan baja sing kapapar bakal bereaksi karo swasana. Proses iki sejatine minangka proses ndandani awake dhewe, sing mbentuk film pasifasi lan bisa terus nglindhungi. Mula, kabeh baja tahan karat duwe ciri khas, yaiku kandhungan kromium ing ndhuwur 10,5%, lan bahan baja sing disenengi uga ngemot nikel, kayata 304. Kajaba saka molibdenum luwih bisa nambah korosivitas atmosfer, utamane tumrap atmosfer sing ngandung klorida, yaiku 316.

Ing sawetara wilayah industri lan pesisir, polusi kasebut serius banget, lumahing bakal reget, lan uga karat wis ana. Nanging, yen digunakake stainless steel sing ngemot nikel, efek estetis ing lingkungan ruangan bisa dipikolehi. Mula, tembok tirai, tembok sisih lan gendheng umum kita dipilih saka 304 stainless steel, nanging ing sawetara swasana industri utawa segara sing agresif, 316 stainless steel minangka pilihan sing tepat.

304 18cr-8ni-0.08c resistensi korosi sing apik, resistensi oksidasi lan proses, tahan asam aerobat, bisa dicap, bisa digunakake kanggo nggawe kontainer, barang-barang meja, mebel logam, dekorasi bangunan, lan peralatan medis

316 18cr-12ni-2.5Mo umume digunakake ing konstruksi pinggir laut, kapal, elektrokimia nuklir lan panganan peralatan Ora mung nambah resistensi korosi asam hidroklorat kimia lan samodra, nanging uga nambah resistensi korosi larutan halogen brine.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan