Koil stainless steel 316Ti sing digulung adhem

Katrangan singkat:

Koil stainless steel 316Ti digawe kanthi nambah Ti menyang baja 316 biasa kanggo ningkatake resistansi korosi antargranular. Umume digunakake ing peralatan sing tahan karat dening asam sulfat, asam fosfat lan asam asetat.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan Koil stainless steel 316Ti sing digulung adhem, 316Ti CRC

Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 25MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: 2B, 2D

316Ti Kelas padha saka standar negara sing beda

S31635 SUS316Ti 1.4571 Mo2Ti 0Cr18Ni12Mo2Ti 1Cr18Ni12Mo2Ti

316Ti komponen kimia ASTM A240:

C: ≤0.08, Si: 0,75  Mbak: ≤2.0, Cr: 16.019.0, Ni 11.014.0, S: 0.03, P: 0.035 Mo: 1,802,50, Ti> 5 * C% - 0,70

Properti mekanik 304DQ DDQ ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 520 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HV200

Katrangan babagan Koil stainless steel 316Ti sing digulung adhem

Amarga macem-macem panggunaan saben produk, teknologi pamrosesan lan persyaratan kualitas bahan baku uga beda. Umumé, macem-macem produk stainless steel, persyaratan toleransi kekandelan bahan mentah uga beda, kaya kategori kapindho tableware lan cangkir insulasi, toleransi kekandelan umume mbutuhake luwih -3 ~ 5%, lan sakumpulan toleransi ketebalan tableware umum syarat - 5%, syarat pipa baja -10%, syarat toleransi ketebalan bahan kulkas hotel kulkas -8%, syarat toleransi ketebalan dealer umume antara -4% nganti 6%. Sanalika, bedane penjualan internal lan eksternal produk uga bakal nyebabake macem-macem syarat toleransi ketebalan materi mentah. Toleransi ketebalan pelanggan produk ekspor umum cukup dhuwur, dene syarat toleransi ketebalan perusahaan penjualan domestik cukup murah (umume amarga pertimbangan biaya), lan sawetara pelanggan malah butuh -15%.

Koil stainless steel 316Ti sing digulung adhem minangka bahan larang, nanging pelanggan duwe syarat kualitas permukaan sing dhuwur banget. Lembaran stainless steel mesthi ngasilake macem-macem cacat sajrone proses produksi, kayata goresan, pasang, bolongan pasir, garis peteng, lipatan, lan kontaminasi, saengga kualitas permukaan, kayata goresan, lipatan, lan liya-liyane, minangka bahan bermutu. Ora diidini. Lubang, bolongan, lan bolongan ora diidini ing sendok, sendhok, lan garpu. Pancen angel dibuwang nalika polesan. Tingkat kualitas tabel kudu ditemtokake miturut derajat lan frekuensi macem-macem cacat ing permukaan kanggo nemtokake level produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan