321 koil stainless steel sing digulung panas

Katrangan singkat:

Baja tahan karat 321 minangka baja kekuatan tinggi, sing luwih tahan suhu luwih dhuwur tinimbang 316L. Kondisi tahan korosi luwih apik ing asam organik ing konsentrasi sing beda lan ing suhu sing beda, utamane ing media oksidasi. 321 stainless steel asring digunakake ing produksi saluran, wadhah tahan asam lan peralatan tahan aus.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 321 / 321H Panas koil stainless steel sing digulung , 321 / 321H HRC

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

321 Kelas padha saka standar negara sing beda

1.4541 SUS321 S32168 S32100 06Cr18Ni11Ti 0Cr18Ni10Ti

321 Komponen kimia ASTM A240:

C≤0.08 Si 0,75  Mbak 2.0 Cr 17.019.0 Ni 9.012.0, S ≤0.03 P 0.045 N: 0,1, Ti: 5X (C + N) Min 0.70Maks

Komponen kimia 321H ASTM A240:

C0.040,1 Si 0,75  Mbak 2.0 Cr 17.019.0 Ni 9.012.0, S ≤0.03 P 0.045 N: 0,1, Ti: 4X (C + N) Min 0.70Maks

Properti mekanik 321 / 321H ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 515 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongasi (%):> 40%

Atose: <HRB95

Katrangan babagan stainless steel 321 / 321H lan bandhingake karo 304 normal

Loro-lorone 304 lan 321 yaiku 300 stainless steel steels lan ora ana bedane resistensi korosi. Nanging, ing kahanan tahan panas 500-600 derajat Celcius, 321 bahan stainless steel biasane digunakake. Kajaba iku, baja tahan panas wis digawe khusus ing luar negeri lan diarani 321H. Kandhungan karbon rada dhuwur tinimbang 321, padha karo 1Cr18Ni9Ti domestik. Jumlah Ti sing cocog ditambahake ing waja tahan karat kanggo nambah resistensi korosi antar-kelompok. Iki amarga kasunyatan, ing tahap awal produksi stainless steel, amarga teknologi peleburan ora cukup dhuwur kanggo nyuda isi karbon ing waja, mula bisa digayuh kanthi nambah elemen liyane. Kanthi majune teknologi, bisa ngasilake macem-macem jinis baja tahan karat karbon lan karbon rendah. Mula, 304 bahan wis digunakake kanthi akeh. Ing wektu iki, karakteristik resistensi panas 321 utawa 321H utawa 1Cr18Ni9Ti wis katon.

304 yaiku 0Cr18Ni9Ti, 321 adhedhasar 304 plus Ti kanggo nambah kecenderungan korosi intergranular.

321 waja tahan karat ing Ti minangka unsur penstabil, nanging uga spesies baja kekuatan panas, luwih apik tinimbang 316L ing suhu dhuwur. 321 stainless steel ing asam organik kanthi konsentrasi sing beda, beda suhu, utamane ing medium pengoksidenan Resesi abrasi sing apik, digunakake kanggo nggawe lapisan lan ngirim pipa kanggo kontainer asam tahan tahan lan peralatan tahan aus.

Baja tahan karat 321 minangka keluli tahan karat austenitik jinis Ni-Cr-Mo, prestasine meh padha karo 304, nanging amarga ditambah titanium logam, bisa tahan korosi wates gandum lan kekuatan suhu dhuwur. Amarga ana tambahan titanium logam, iki bisa ngontrol pembentukan kromium karbida kanthi efektif.

321 stainless steel nduweni performa stres sing apik banget lan resistensi suhu dhuwur (Resistensi Creep) sifat mekanik luwih apik tinimbang 304 stainless steel.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan