409 409L lembaran stainless steel sing digulung adhem

Katrangan singkat:

409 stainless steel nambahake konten Ti dibandhingake karo stainless steel biasa, sing luwih apik kanggo kinerja las lan proses. Iki asring digunakake ing pipa knalpot otomotif, kontainer, penukar panas lan produk liyane sing ora mbutuhake perawatan panas sawise ngelas. 409L nduweni kadar karbon luwih murah tinimbang 409 stainless steel lan luwih tahan ketahanan karat lan stabil.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 409 409L lembaran stainless steel sing digulung adhem, 409 409L CRC

Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

Jembar: 100mm - 2000mm

Dawane: 500mm - 6000mm

Bobot palet: 25MT

Rampung: 2B, 2D

409 Kelas sing padha saka standar negara sing beda

S40930 1.4512 0Cr11Ti

409 Komponen Kimia:

C0.0Si 1.0  Mbak 1.0 S ≤0.03 P 0.045, Kr 10,511.7 Ni 0,5 Maks

Ti: 6xC - 0,75

409 Properti Mekanik:

Kekuwatan tarik:> 380 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 20%

Atose: <HRB88

Sudut Bending: 180 derajat

409L Kelas padha saka standar negara sing beda

S40903 00Cr11Ti 022Cr11Ti SUH409L   

Komponen Bahan Kimia 409L:

C0.0Si 1.0  Mbak 1.0 S ≤0.03 P 0.045, Kr 10,511.7 Ni 0,5 Maks

Ti: 6xC - 0,75

Properti Mekanik 409L:

Kekuwatan tarik:> 380 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 20%

Atose: <HRB88

Sudut Bending: 180 derajat

Katrangan babagan lembaran stainless steel normal

Baja tahan karat ora nyebabake korosi, pasang, teyeng utawa nyandhang. Baja tahan karat uga minangka salah sawijining bahan paling kuat ing bahan bangunan logam. Amarga stainless steel tahan korosi sing apik, komponen struktural bisa njaga integritas teknik kanthi permanen. Baja tahan karat sing ngemot kromium uga nggabungake kekuwatan mekanik lan ekstensibilitas sing dhuwur, saengga gampang bagean mesin kanggo nyukupi kabutuhan arsitek lan perancang struktural.

Lamaran babagan  lembaran stainless steel

Umume syarat sing kudu digunakake yaiku njaga tampilan asline bangunan kanggo wektu sing suwe. Nalika nemtokake jinis baja tahan karat sing bakal digunakake, tetimbangan utama yaiku standar estetika sing dibutuhake, sifat korosif saka atmosfer lokasi, lan sistem pembersih sing bakal digunakake. Nanging, aplikasi sing saya akeh mung golek integritas struktural utawa ora kena banyu. Contone, gendheng lan tembok sisih bangunan industri. Ing aplikasi kasebut, biaya bangunan pamilik bisa uga luwih penting tinimbang estetika, lan lumahing ora resik banget. Panganggone 304 stainless steel ing lingkungan njero ruangan garing bisa digunakake kanthi cukup. Nanging, ing deso lan kutha kanggo njaga tampilan ing njaba ruangan, dheweke kudu diresiki kanthi asring. Ing wilayah industri lan pesisir sing reget banget, lumahing bisa reget banget lan bisa uga karat. Nanging, kanggo entuk efek estetis ing lingkungan ruangan, dibutuhake stainless steel sing ngemot nikel. Mula, 304 stainless steel digunakake ing tembok langsir, tembok sisih, atap lan aplikasi arsitektur liyane, nanging ing atmosfer industri utawa laut sing agresif, luwih disenengi 316 stainless steel. Kauntungan nggunakake stainless steel ing aplikasi struktural saiki wis dingerteni. Ana sawetara pedoman desain kalebu stainless steel 304 lan 316. Amarga stainless steel "duplex" 2205 duwe resistensi sing apik tumrap korosi atmosfer lan kekuatan tarik sing dhuwur lan kekuatan elastis, baja iki uga kalebu pedoman Eropa. Nyatane, stainless steel diprodhuksi kanthi bentuk lan ukuran logam standar lengkap, lan ana macem-macem bentuk khusus. Produk sing paling umum digunakake digawe saka baja lembaran lan strip, lan produk khusus diprodhuksi saka piring medium lan abot, kayata baja struktural sing digulung panas lan baja struktural sing diekstrusi. Uga ana tabung baja gandheng utawa bunder, elips, persegi panjang, persegi dowo lan heksagonal lan bentuk produk liyane, kalebu profil, bar, kabel lan casting.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan