410 410s lembaran stainless steel sing digulung adhem

Katrangan singkat:

Lembaran stainless steel 410 nduweni kekuatan dhuwur lan mesin sing kuwat. Bakal kenceng sawise perawatan panas. Umume digunakake minangka bahan baku kanggo motong alat lan barang-barang meja. Yen dibandhingake karo 410 pelat stainless steel, 410S nduweni kandungan karbon sing luwih murah lan tahan korosi lan formabilitas sing luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 410 410s waja adhem gulung adhem lembaran, 410 410s CRC

Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

Jembar: 100mm - 2000mm

Dawane: 500mm - 6000mm

Bobot palet: 25MT

Rampung: 2B, 2D

410S Kelas padha saka standar negara sing beda

S41008 SUS410S

Komponen Bahan Kimia 410S:

C0.08Si 1.0  Mbak 1.0 S ≤0.03 P 0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,6 Maks

Properti Mekanik 410s:

Kekuwatan tarik:> 415 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 22%

Atose: <HRB89

Sudut Bending: 180 derajat

410 Kelas sing padha saka standar negara sing beda

S41000 SUS410 1.4006 1.4000 06Cr13 S11306 0Cr13

410 Komponen Kimia:

C0.08-0.15 Si 1.0  Mbak 1.0 S ≤0.03 P 0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,75 Maks

410 Properti Mekanik:

Kekuwatan tarik:> 450 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 20%

Atose: <HRB96

Sudut Bending: 180 derajat

Kondisi Lembar Stainless Steel Normal

Kaya sing bakal dibahas mengko, sawetara finish permukaan komersial sing beda wis dikembangake kanggo memenuhi persyaratan estetis arsitek. Contone, lumahing bisa uga reflektif utawa matte; bisa uga glossy, polesan utawa embossed; bisa uga diwarnaan, diwarnani, dilapis utawa dicithak nganggo pola ing lumahing waja tahan karat, utawa bisa digambar, lsp. Kanggo ngrampungake macem-macem syarat desainer kanggo tampilan. Gampang njaga kahanan lumahing. Mung mbilas sok-sok sing bisa ngilangi bledug. Amarga tahan karat sing apik, kontaminasi permukaan utawa kontaminasi permukaan sing padha uga bisa gampang dicopot.

Lembar Stainless Steel prospek mbesuk

Amarga waja tahan karat wis duwe akeh sifat sing dikarepake kanggo bahan bangunan, bisa diarani unik ing logam, lan pangembangane terus. Supaya stainless steel bisa tampil luwih apik ing aplikasi tradisional, jinis-jinis sing ana saiki wis ditambahake, lan baja tahan karat anyar dikembangake kanggo memenuhi syarat-syarat aplikasi arsitektur canggih sing ketat. Amarga paningkatan efisiensi produksi kanthi terus-terusan lan perbaikan kualitas terus-terusan, baja tahan karat dadi salah sawijining bahan sing paling larang regane dipilih dening arsitek. Baja tahan karat nggabungake kinerja, penampilan lan panggunaan karakteristik, dadi baja tahan karat bakal tetep dadi salah sawijining bahan bangunan paling apik ing saindenging jagad. Jaringan Pemasaran Baja Tiongkok nggabungake platform layanan informasi rantai pasokan stainless steel lan stainless steel, kanthi nggawe informasi industri stainless steel, pengamatan industri, manajemen perusahaan, desain baja tahan karat, forum stainless steel, bahan peralatan, informasi pameran, stainless steel ilmu, rekrutmen bakat lan kolom liyane, Nyedhiyakake informasi lan layanan konsultasi kanggo industri stainless steel China kanggo perusahaan lan pangguna ing saindenging jagad liwat informasi, database, database, analisis lan ramalan paling anyar, platform komunikasi, lsp; nyedhiyakake informasi perdagangan kanggo industri stainless steel lan industri sing gegandhengan, golek kesempatan bisnis; nyebarake budaya stainless steel lan seni urip ing omah, nyediakake babagan konsumsi stainless steel.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan