410 410s koil stainless steel panas sing digulung

Katrangan singkat:

410 koil stainless steel sing digulung panas duwe resistensi korosi lan kemampuan mesin sing apik. Bakal kenceng sawise perawatan panas. Umume digunakake kanggo nggawe alat agul-agul lan katup. 410 stainless steel nduweni ketahanan korosi lan kinerja mesin sing apik. Iki minangka baja lan alat pemotong tujuan umum. 410S minangka kelas baja sing nambah resistensi korosi lan formabilitas 410 baja.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 410 410s Panas koil stainless steel sing digulung , 410 410s HRC

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

410 Kelas sing padha saka standar negara sing beda

S41000 SUS410 1.4006 1.4000 06Cr13 S11306 0Cr13

410 Komponen Kimia:

C0.08-0.15 Si 1.0  Mbak 1.0 S ≤0.03 P 0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,75 Maks

410 Properti Mekanik:

Kekuwatan tarik:> 450 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 20%

Atose: <HRB96

Sudut Bending: 180 derajat

410S Kelas padha saka standar negara sing beda

S41008 SUS410S

Komponen Bahan Kimia 410S:

C0.08Si 1.0  Mbak 1.0 S ≤0.03 P 0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,6 Maks

Properti Mekanik 410s:

Kekuwatan tarik:> 415 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 22%

Atose: <HRB89

Sudut Bending: 180 derajat

Katrangan sederhana babagan Baja tahan karat ferit

Biasane baja tahan karat ferritik kalebu 409410410S, 420, 430, 430Ti439441, 434436444 , 446445/447

Kategori 1 (409 409L utawa 410 410s). Jenis baja iki nduweni konten kromium paling murah ing kabeh baja tahan karat lan mulane paling murah lan paling cocog digunakake ing lingkungan sing ora ana korosi utawa korosi tipis lan ing endi ana karat lokal. Tipe stainless steel Tipe 409 asline dirancang kanggo muffler sistem pembuangan otomotif (korosi eksternal). Tipe stainless steel 410 umume digunakake ing wadhah, bis, lan limusin jarak adoh minangka pigura njaba monitor LCD.

Kategori 2 (Tipe 430). Iki minangka salah sawijining baja tahan karat ferritik sing akeh digunakake lan ngemot kromium tingkat tinggi. Tahan korosi apik lan umume sifat padha karo 304. Ing sawetara aplikasi, bisa ngganti 304 stainless steel, lan umume digunakake ing njero ruangan kanthi resistansi korosi sing cukup. Panggunaan khas kalebu drum mesin cuci, panel interior, lsp. Biasane 430 asring digunakake minangka sulih 304 kanggo fasilitas pawon, mesin cuci piring, panci, lan panci.

Kategori 3 (kalebu 430Ti, 439, 441, lsp). Yen dibandhingake karo kategori nomer loro, jinis merek iki nduweni stabilitas lan formabilitas sing apik. Ing umume kasus, prestasine luwih apik tinimbang 304. Panggunaan khas kalebu sink, tabung pertukaran panas (industri gula, energi, lsp), sistem pembuangan otomotif (luwih saka 409), lan las ing mesin cuci. Kelas 3 malah bisa ngganti 304 kanggo aplikasi kinerja sing luwih dhuwur.

Kategori 4 (kalebu jinis 434, 436, 444, lsp). Nilai iki nambah resistensi korosi kanthi nambah molibdenum. Aplikasi khas kalebu tangki banyu panas, pemanas banyu surya, sistem pembuangan otomotif, ceret pemanas listrik lan komponen oven microwave, strip trim otomotif, lan panel ruangan. Resistansi korosi saka 444 baja bisa dibandhingake karo 316.

Kategori 5 (kalebu 446, 445/447, lsp). Nilai iki nambah resistensi korosi lan resistensi oksidasi kanthi nambah kromium lan ngemot molibdenum. Kelas iki luwih tahan korosi lan resistensi oksidasi tinimbang 316. Panganggone khas yaiku pesisir lan lingkungan tahan korosi liyane. Resistansi korosi JIS 447 bisa dibandhingake karo titanium logam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan