430 koil stainless steel sing adhem

Katrangan singkat:

430 stainless steel minangka baja tujuan umum kanthi resistensi korosi sing apik. Konduktivitas termal luwih apik tinimbang austenit. Koefisien ekspansi termal luwih cilik tinimbang austenit. Tahan lesu termal lan ditambah karo titanium unsur stabil. Sipat mekanik las apik. 430 stainless steel kanggo dekorasi bangunan, bagian pembakar bahan bakar, peralatan rumah tangga, komponen peralatan. 430F ditambahake ing kinerja baja 430 gampang nglereni baja, utamane kanggo bubut otomatis, baut lan perkakas. 430LX Nambahake Ti utawa Nb dadi 430 waja kanggo nyuda isi C lan ningkatake katrampilan lan katahanan. Umume digunakake ing tangki banyu panas, sistem pasokan banyu panas, barang-barang sanitasi, peralatan awet rumah tangga, roda roda sepeda dll.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 430 koil stainless steel sing digulung adhem, 430 CRC

Kekandelan:  0,2mm - 8,0mm

Jembar:  600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks:  25MT

ID Koil:  508mm, 610mm

Rampung:  2B, 2D

430 Kelas padha saka standar negara sing beda

1.4016 1Cr17 SUS430

430 Komponen kimia ASTM A240:

C: ≤0.12, Si: 1.0 Mn: 1.0, Cr: 16.018.0, Ni: <0,75, S0.03, P: 0.04 N≤0.1

430 properti mekanik ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 450 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 22%

Atose: <HRB89

Pangurangan Area ψ (%): 50

Kapadhetan: 7.7g / cm3

Titik lebur: 1427 ° C

430 fitur stainless steel liyane

Miturut komponen kromium, 430 stainless steel uga diarani 18/0 utawa 18-0 steel. Yen dibandhingake karo 18/8 lan 18/10, kromium kurang sithik lan atose sithik, lan regane regane luwih murah tinimbang 304 stainless steel biasa lan dadi populer ing sawetara lapangan

Aplikasi babagan 430 Koil Baja Gulung Dingin

Dibandhingake karo koil sing digulung panas, kadhemen sing digulung luwih tipis, mula 430 koil sing digulung adhem mesthi digunakake ing Dekorasi bangunan, alat pembakar bahan bakar, peralatan rumah tangga, komponen peralatan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan