430 koil stainless steel sing digulung panas

Katrangan singkat:

430 minangka waja tahan karat, 430 16Cr minangka jinis baja ferritik, tingkat ekspansi termal, formabilitas lan resistensi oksidasi sing apik banget. Piranti tahan panas, alat pembakar, peralatan rumah tangga, alat makan tipe 2, wastafel pawon, bahan trim eksterior, baut, kacang, batang CD, layar. Amarga isine kromium, mula diarani 18/0 utawa 18-0. Yen dibandhingake karo 18/8 lan 18/10, isi kromium luwih sithik lan atose dikurangi.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan 430 Panas koil stainless steel sing digulung , 430 HRC

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

430 Kelas padha saka standar negara sing beda

1.4016 1Cr17 SUS430

430 Komponen kimia ASTM A240:

C: ≤0.12, Si: 1.0  Mbak: 1.0, Cr: 16.018.0, Ni: <0.75, S: 0.03, P: 0.04 N≤0.1

430 properti mekanik ASTM A240:

Kekuwatan tarik:> 450 Mpa

Kekuwatan ngasilake:> 205 Mpa

Elongation (%):> 22%

Atose: <HRB89

Pangurangan Area ψ (%): 50

Kapadhetan: 7.7g / cm3

Titik lebur: 1427 ° C

Aplikasi babagan 430 stainless steel

1, 430 stainless steel biasane digunakake kanggo dekorasi bangunan, komponen pembakar bahan bakar, peralatan rumah tangga, komponen peralatan rumah tangga.

2. Tambah baja 430F kanthi performa nglereni gratis dadi 430 waja, umume digunakake kanggo bubut otomatis, baut lan perkakas.

3. Yen nambah Ti utawa Nb dadi 430 stainless steel, nyuda C, bisa entuk biji 430LX, pangolahan lan kinerja las bisa ditambah, umume digunakake kanggo tank banyu panas, sistem pasokan banyu panas, peralatan sanitasi, awet peralatan, roda gila, lsp.

Perbandingan sederhana udakara 304 lan 430

304 minangka stainless steel sing ngemot nikel, lan kinerja umume digunakake sacara umum. Amarga isi nikel, regane ora sithik. 430 minangka baja tahan karat ferit kromium dhuwur lan tanpa nikel. Wiwitane dikembangake lan dipromosikake dening pabrik baja JFE Jepang. Amarga ora ngemot nikel, mula rega kasebut ora kena fluktuasi rega nikel internasional. Regane murah, nanging amarga kandungan kromium sing akeh, mula tahan karat. Kinerja sing apik, keamanan panganan ora luwih lemah tinimbang taun 304. Amarga regane regane murah lan cedhak-304, saiki ana posisi 304 alternatif ing akeh aplikasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan