Koil stainless steel BA

Katrangan singkat:

Permukaan BA minangka finish khusus, kayata finish mirror nanging ora cukup padhang kanggo pangilon. Anil sing padhang uga diarani anilaling sing brilian, yaiku kanggo anil produk ing ruangan sing dibuwang kanthi alon-alon adhem paling sethithik 500 derajat, banjur nggawe produk pendinginan alami isih ana ing papan tertutup, sawise iku entuk padhang lan permukaan sing apik, lan tanpa sebab kahanan decarburization.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Baja tahan karat babagan koil baja tahan karat BA, koil baja tahan karat Annealing padhang

Rampung: BA, Annealing Padhang

Film: PVC, PE, PI, Laser PVC, 20um-120um, kertas interleaved

Kekandelan: 0.3mm - 3.0mm

Jembar: 600mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 10MT

ID Koil: 400mm, 508mm, 610mm

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L lsp

Tujuan lan keuntungan pamrosesan koil stainless steel BA

1.Kanggo ngilangi pengerasan kerja, kanggo entuk struktur metalografi sing nyenengake. Nalika nggunakake macem-macem persyaratan kinerja, struktur mikro saka anil sing padhang sawise panjaluk beda, proses perawatan panas sing padhang uga beda.

2.Akses menyang permukaan korosi sing padhang, ora karat sing apik. Amarga anil sing padhang ngasilake permukaan produk ing swasana protèktif campuran hidrogen lan nitrogen, lumahing sing ora teroksidasi lan padhang dipikolehi kanthi nyata ngontrol swasana ing tungku, khususe, kemurnian, sisa oksigen lan titik embun. Yen dibandhingake karo permukaan sing dipikolehi kanthi anil lan pickling biasa, permukaan strip kromium mudhun amarga ora ana proses oksidasi, lan resistansi korosi luwih apik tinimbang lempeng 2B sawise polesan.

3.Pemrosesan sing padhang Jaga pungkasan permukaan rolling, ora bisa diproses maneh kanggo njupuk permukaan sing mengkilat. Amarga anil sing padhang, permukaan kumparan utawa lembaran nahan lilin logam asli lan wis dipikolehi kanthi permukaan mengkilap sing cedhak karo permukaan kaca, bisa digunakake langsung tanpa mesin liyane, kanggo syarat umum.

4.Bisa nggawe strip utawa koil permukaan pola gulung khusus. Minangka proses anil, ora ana owah-owahan ing permukaan baja, lumahing bisa tetep pola sampeyan, kanthi gampang ngrancang strip utawa koil sing digulung kadhemen khusus.

5.ora ana polusi sing disebabake metode pickling biasa. Sawise anil, strip ora mbutuhake pickling utawa perawatan sing padha, aja nggunakake macem-macem bahan kimia kayata asam, ora ana masalah polusi sing disebabake pickling.

6.Kanggo entuk kontrol lurus koil stainless steel. Amarga desain tungku anil sing padhang ngidini panyesuaian sub-bagean ing jembaré strip utawa koil, kontrol sheet saka garis bisa diwujudake kanthi nyetel tarif pendinginan ing arah jembaré strip kanthi pangalihan aliran udara


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan