Seprei stainless steel BA

Katrangan singkat:

Annealing padhang minangka teknologi pamrosesan permukaan, utamane sawise anil ing ruang terbatas, suhu alon-alon diturunake ing ruang paling sethithik 500 derajat banjur digawe adhem kanthi alami, bakal ana padhang supaya ora nyebabake dekarburisasi.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel Sino babagan lembaran stainless steel BA, lembaran baja tahan karat Annealing Padhang

Rampung: BA, Annealing Padhang

Film: PVC, PE, PI, Laser PVC, 20um-120um, kertas interleaved

Kekandelan: 0.3mm - 3.0mm

Jembar: 100mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Dawane: 500mm - 6000mm

Bobot palet: 10MT

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L lsp

Baja stainless steel Padhang lan anil (BA)

Lan paduan tembaga gampang dioksidasi sajrone perawatan panas. Kanggo nyegah oksidasi lan ningkatake kualitas permukaan bahan, kudu dipasang ing atmosfer pelindung utawa vakum, sing diarani annealing padhang. Atmosfer protèktif sing umume digunakake ing perawatan panas campuran wesi tembaga lan tembaga yaiku uap banyu, dekomposisi amonia, pembakaran lengkap lan dehidrasi amonia, nitrogen, hidrogen garing lan gas sebagian (utawa gas liyane sing bisa dibakar). Bisa dipilih miturut jinis, komposisi lan persyaratan campuran.

Tembaga murni lan tembaga putih ora dioksidasi ing swasana nyuda sing ringkih, lan paling cocog dilindhungi amonia pembakaran sing ngemot 2% H2 utawa gas sing ngemot 2% nganti 5% H2 lan kobaran CO sing durung lengkap. Tembaga murni uga bisa dilindhungi uap. Kanggo nyegah hidrogenosis, nalika tembaga sing ngemot oksigen dicaplok, kandungan hidrogen ing atmosfer pelindung ora kudu ngluwihi 3%, utawa perawatan panas ing atmosfer mikro-oksidasi kaya sing dijelasake ing ndhuwur. Tembaga murni uga digunakake kanggo annealing vakum. Bronze ngemot aluminium, kromium, niobium lan silikon bisa entuk anil sing padhang mung ing atmosfer sing nyuda banget. Pangobatan panas (annealing utawa quenching) saka tembaga beryllium biasane diurai kanthi dekomposisi amonia, nanging bagean amonia sing ora ditemtokake ora kudu ngluwihi 20%, bisa uga ana masalah gelembung.

Kuningan kanthi isi seng sithik bisa dicakup nganggo anil, nanging tembaga anil tembaga padhang kanthi isi luwih saka 15% durung bisa dirampungake. Iki amarga tekanan dekomposisi seng oksida sithik, lan ZnO bisa dibentuk ing swasana sing ngemot gas oksidasi sithik, lan nalika dipanaskan nganti 450 ° C utawa luwih dhuwur, seng mulai volatilisasi lan dezincifikasi tembaga kasebut. Kanggo ngatasi kekurangan iki, bisa dicap ing kahanan tekanan sing luwih dhuwur. Swasana protèktif sing digunakake kanggo kuningan yaiku gas, amonia, uap banyu sing ora lengkap, lan liya-liyane. Swasana protektif kudu ora ana belerang. Bahan kerjane kudu di resiki kanthi saksama sadurunge perawatan panas, lan aja ana lenga utawa rereged liyane ing permukaan.

2B lan BA beda

Pelat BA (Bright Annealing), bedane saka piring 2B yaiku proses anilase beda, 2B nggunakake proses kombinasi anil lan pickling, lan BA dianil ing lingkungan bebas oksigen sing dilindhungi hidrogen. Proses muter lan proses pagawean saka rong permukaan uga beda.

Papan BA ora digunakake kanggo nggambar kawat. Yen arep digambar, iku kakehan lan sampah.

Papan 2B umume lumahing matt, lan obyek kasebut ora bisa dideleng. Papan BA udakara kaya pangilon lan jelas bisa madhangi obyek kasebut (rada nempel).

Loro-lorone 2B lan BA bisa dipoles dadi panel mirror 8K, nanging 2B mbutuhake langkah poles sing luwih akeh, lan BA bisa nggayuh efek 8K kanthi lemparan apik. Gumantung ing produk pungkasan, ana bedane manawa polesan BA utawa ora. Sawetara produk BA ora mbutuhake polesan lan digunakake langsung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan