Koil stainless steel sing digulung adhem

  • 202 cold rolled stainless steel coil (0.2mm-3mm)

    202 koil stainless steel sing digulung adhem (0.2mm-3mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 3.0mm

    Jembar: 600mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Bobot koil maks: 10MT

    ID Koil: 508mm, 610mm

    Rampung: 2B, 2D

  • 301 cold rolled stainless steel coil (0.2mm-3mm)

    301 koil stainless steel sing digulung adhem (0.2mm-3mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 3.0mm

    Jembar: 600mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Bobot koil maks: 10MT

    ID Koil: 508mm, 610mm

    Rampung: 2B, 2D

  • 310s cold rolled stainless steel coil (0.2mm-3mm)

    Koil stainless steel 310s sing digulung adhem (0.2mm-3mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 3.0mm

    Jembar: 600mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Bobot koil maks: 10MT

    ID Koil: 508mm, 610mm

    Rampung: 2B, 2D

  • 409 409L cold rolled stainless steel coil (0.2mm-8mm)

    409 409L koil baja tahan gulung adhem (0.2mm-8mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

    Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Bobot koil maks: 25MT

    ID Koil: 508mm, 610mm

    Rampung: 2B, 2D

  • 410 410s cold rolled stainless steel coil (0.2mm-8mm)

    410 410s koil stainless steel sing digulung adhem (0.2mm-8mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

    Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Bobot koil maks: 25MT

    ID Koil: 508mm, 610mm

    Rampung: 2B, 2D

  • 430 Cold Rolled Stainless Steel Coils(0.2mm-8mm)

    430 Koil Baja Gulung Dingin (0,2mm-8mm)

    Kekandelan:  0,2mm - 8,0mm

    Jembar:  600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Bobot koil maks:  25MT

    ID Koil:  508mm, 610mm

    Rampung:  2B, 2D

  • 304 304L cold rolled stainless steel coil

    304 304L koil stainless steel sing adhem

    304 stainless steel minangka stainless steel serbaguna, kinerja tahan karat tinimbang 200 seri baja tahan karat sing luwih kuat. Suhu sing luwih dhuwur uga luwih apik, bisa nganti 1000-1200 derajat. 304 stainless steel duwe resistansi korosi baja tahan karat sing apik banget lan tahan luwih apik kanggo korosi antar-kelompok. Saka asam oksidasi, ing eksperimen nyimpulake manawa: konsentrasi ≤ 65% asam nitrat ing sangisoré suhu sing nggodhok, 304 waja tahan karat tahan kuwat. Larutan alkali lan umume asam organik lan asam anorganik uga tahan korosi sing apik.

  • 430 cold rolled stainless steel coil

    430 koil stainless steel sing adhem

    430 stainless steel minangka baja tujuan umum kanthi resistensi korosi sing apik. Konduktivitas termal luwih apik tinimbang austenit. Koefisien ekspansi termal luwih cilik tinimbang austenit. Tahan lesu termal lan ditambah karo titanium unsur stabil. Sipat mekanik las apik. 430 stainless steel kanggo dekorasi bangunan, bagian pembakar bahan bakar, peralatan rumah tangga, komponen peralatan. 430F ditambahake ing kinerja baja 430 gampang nglereni baja, utamane kanggo bubut otomatis, baut lan perkakas. 430LX Nambahake Ti utawa Nb dadi 430 waja kanggo nyuda isi C lan ningkatake katrampilan lan katahanan. Umume digunakake ing tangki banyu panas, sistem pasokan banyu panas, barang-barang sanitasi, peralatan awet rumah tangga, roda roda sepeda dll.

  • Colded Rolled 304 Stainless Steel Sheet

    Colded Rolled 304 Lembar Stainless Steel

    304 stainless steel minangka bahan umum ing waja tahan karat, 7,93 g / cm3, uga dikenal kanthi stainless steel 18/8. Resistensi suhu dhuwur 800 ℃, kanthi kinerja pangolahan sing apik, kateguhan sing dhuwur, digunakake ing industri dekorasi industri lan mebel lan industri pangan lan medis.

    Cara label umum ing pasar kalebu 0Cr18Ni9 lan SUS304, ing endi 0Cr18Ni9 umume tegese produksi standar nasional, 304 umume tegese produksi standar ASTM, lan SUS304 tegese produksi standar saben dina.

  • 316L 316 cold rolled stainless steel coil

    316L 316 koil stainless steel sing digulung adhem

    316 minangka baja tahan karat khusus, amarga ditambah unsur Mo resistensi korosi, lan kekuatan suhu dhuwur wis saya apik, suhu dhuwur nganti 1200-1300 derajat, bisa digunakake ing kahanan sing angel.

  • 316Ti cold rolled stainless steel coil

    Koil stainless steel 316Ti sing digulung adhem

    Koil stainless steel 316Ti digawe kanthi nambah Ti menyang baja 316 biasa kanggo ningkatake resistansi korosi antargranular. Umume digunakake ing peralatan sing tahan karat dening asam sulfat, asam fosfat lan asam asetat.

  • 304DQ DDQ cold rolled stainless steel coil

    304DQ DDQ koil stainless steel sing digulung adhem

    Bahan 304 DQ DDQ digunakake kanthi umum minangka kabeh jinis barang-barang ing pawon stainless steel, bahan DDQ (kualitas gambar jero): nuduhake bahan sing digunakake kanggo nggambar jero (redrawing), sing diarani bahan alus. Karakteristik utama materi iki yaiku elongasi dhuwur (≧ 53%), atose Kurang (≦ 170%), biji gandum internal antara 7,0 ~ 8.0, kinerja nggambar jero sing apik banget. Akeh perusahaan sing ngasilake termos lan panci umume duwe rasio pangolahan sing luwih dhuwur (BLANKING SIZE / diameter produk), lan rasio pangolahane masing-masing yaiku 3.0, 1,96, 2.13, lan 1,98.