Seprei stainless steel sing digulung adhem

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets (0.2mm-8mm)

    410 410s lembaran stainless steel sing digulung adhem (0.2mm-8mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

    Jembar: 100mm - 2000mm

    Dawane: 500mm - 6000mm

    Bobot palet: 25MT

    Rampung: 2B, 2D

  • 430 cold rolled stainless steel sheets

    430 lembaran stainless steel sing digulung adhem

    430 stainless steel minangka baja tujuan umum kanthi resistensi korosi sing apik. Konduktivitas termal luwih apik tinimbang austenit. Koefisien ekspansi termal luwih cilik tinimbang austenit. Tahan lesu termal lan ditambah karo titanium unsur stabil. Sipat mekanik las apik. 430 stainless steel kanggo dekorasi bangunan, bagian pembakar bahan bakar, peralatan rumah tangga, komponen peralatan. 430F ditambahake ing kinerja baja 430 gampang nglereni baja, utamane kanggo bubut otomatis, baut lan perkakas. 430LX Nambahake Ti utawa Nb dadi 430 waja kanggo nyuda isi C lan ningkatake katrampilan lan katahanan. Umume digunakake ing tangki banyu panas, sistem pasokan banyu panas, barang-barang sanitasi, peralatan awet rumah tangga, roda roda sepeda dll.

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets

    410 410s lembaran stainless steel sing digulung adhem

    Lembaran stainless steel 410 nduweni kekuatan dhuwur lan mesin sing kuwat. Bakal kenceng sawise perawatan panas. Umume digunakake minangka bahan baku kanggo motong alat lan barang-barang meja. Yen dibandhingake karo 410 pelat stainless steel, 410S nduweni kandungan karbon sing luwih murah lan tahan korosi lan formabilitas sing luwih apik.

  • 409 409L cold rolled stainless steel sheets

    409 409L lembaran stainless steel sing digulung adhem

    409 stainless steel nambahake konten Ti dibandhingake karo stainless steel biasa, sing luwih apik kanggo kinerja las lan proses. Iki asring digunakake ing pipa knalpot otomotif, kontainer, penukar panas lan produk liyane sing ora mbutuhake perawatan panas sawise ngelas. 409L nduweni kadar karbon luwih murah tinimbang 409 stainless steel lan luwih tahan ketahanan karat lan stabil.

  • 316L316 Cold Rolled Stainless Steel sheets(0.2mm-8mm)

    316L316 lembaran Steel Gulung Dingin (0.2mm-8mm)

    316L minangka jinis stainless steel sing ngemot molibdenum. Amarga isi molibdenum ing baja, kinerja total baja iki luwih apik tinimbang 310 lan 304 stainless steel. Ing kahanan suhu sing dhuwur, nalika konsentrasi asam sulfat luwih murah tinimbang 15% utawa luwih dhuwur tinimbang 85%, 316L stainless steel nduweni macem-macem. nggunakake Baja tahan karat 316L uga tahan resisten klorida lan mula asring digunakake ing lingkungan segara. Baja tahan karat 316L nduweni konten karbon maksimal 0,03 lan bisa digunakake ing aplikasi sing ora bisa ana anil lan resistensi korosi maksimal dibutuhake.