strip baja tahan karat sing digulung adhem

Katrangan singkat:

Biasane kita ngarani strip nalika jembar gulung stainless steel ana ing sangisore 600mm, nelpon koil nalika jembar gulung luwih saka 600mm, nanging kadhang kala masarakat ora peduli karo bedane liyane. Strip kasebut luwih diproses saka koil lan siyap nggawe bagean sing luwih cilik kanthi nglereni, menehi stamping, mlengkung, ngelas, ngebur, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan kadhemen mbalek waja tahan karat ngudani

Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

Jembar: 8mm - 600mm, produk sing luwih akeh pls mriksa produk kumparan

Rampung: 2B, 2D

Diameter / ID koil: 200mm, 400mm, 508mm, 610mm

Standar:

GB / T 24511, GB / T 4237, GB / T 20878, GB / T 3280

EN 10088-2.18888-4

ASTM A240 / A240M, A480 / A480M

JIS G4304, G4305, G4312

Kelas Baja tahan karat umum:

304 304L 304H 304DQ 316 316L 201 202

301 310s 430 410s 409 409L 444 441 2205 2507


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan