lembaran stainless steel warna

Katrangan singkat:

Lembaran baja tahan karat warna anyar digawe kanthi perawatan kimia ing permukaan baja tahan karat. Produk utama yaiku lembaran lembaran stainless steel warna lan lembar dekorasi stainless steel. Baja tahan karat warna-warni nindakake proses teknis lan artistik ing sheet stainless steel, dadi sheet dekoratif stainless steel kanthi macem-macem warna ing permukaan.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Steel Stainless Sino babagan Lembar Stainless Steel Berwarna

Kelas: 304, 201.430,

Kekandelan: 0.3mm - 4.0mm

Jembar: 1000/1219 / 1500mm utawa disesuaikan

Dawa: 6000mm / koil

Film: PE dobel / laser PE

Werna: 

lembaran stainless steel mawar emas,

lembaran stainless steel emas,

lembaran stainless steel kopi emas,

seprei stainless steel,

sprei anggur merah anggur,

lembaran stainless steel,

lembaran stainless steel tembaga ijo,

lembaran stainless steel ungu,

lembaran stainless steel ireng,

lembaran stainless steel biru,

Lembar stainless steel sampanye,

titanium dilapisi stainless steel,

Ti Waja tahan karat warna

Deskripsi sederhana babagan Lembar Stainless Steel Berwarna

Kaluwihan saka sheet stainless steel warna

Werna kasedhiya kanggo warna emas, kuning, kuning emas, biru safir, bedhil ilegal, warna, coklat, warna enom, emas zirconium, tembaga, jambon, sampanye lan macem-macem lembaran stainless steel hiasan ing warna liyane. Lembar dekoratif stainless steel warna duwe kaluwihan tahan korosi sing kuat, sifat mekanik sing dhuwur; lumahing warna suwene lan ora luntur, warna bakal owah kanthi sudut nada cahya, lan liya-liyane. Lapisan permukaan warna lembaran dekoratif stainless steel warna tahan suhu nganti 200 "'lan uyah lan tahan korosi semprotan luwih apik tinimbang stainless steel biasa, resistensi nyandhang sing apik lan kinerja ngeruk padha karo kinerja lapisan foil sing ditutupi emas.

Pambuka pangolahan warna kanggo sheet stainless steel

Proses pembuatan lembaran stainless steel warna ora mung dilapisi lapisan agen warna ing permukaan baja tahan karat, sing bisa ngasilake warna sing subur lan sregep, nanging bisa ditindakake kanthi proses sing rumit banget. Saiki, cara sing digunakake yaiku pewarna oksidasi siram asam, ngasilake lapisan transparan film kromium oksida tipis ing permukaan baja tahan karat, sing bakal ngasilake macem-macem warna amarga ketebalan film sing beda nalika cahya kasebut ing ndhuwur. Pemrosesan warna kanggo stainless steel kalebu shading lan perawatan dura mater rong langkah. Shading ditindakake ing alur larutan asam sulfat krom panas nalika dicelupake karo stainless steel; bakal ngasilake lapisan film oksida ing permukaan sing diametere mung seket rambut rambut. Suwe-suwe saya suwe saya kandel, warna permukaan stainless steel bakal saya owah. Nalika kekandelan film oksida kisaran 0,2 mikron nganti 0,45 m, warna permukaan baja tahan karat bakal nuduhake biru, emas, abang lan ijo. Kanthi ngontrol wektu rendhem, sampeyan bisa njaluk kumparan stainless steel warna sing dipengini. Sawise ngolah subdural, bisa digawe katoda, kromium oksida, lan senyawa stabil liyane. Iki ora mung ngisi pori-pori cilik ing film oksida nanging uga nambah resistensi nyandhang, tahan korosi lan tahan panas film oksida, saengga kinerja bahan sacara sakabehe luwih apik.

Lembaran waja tahan karat warna ditrapake ing pirang-pirang bidang.

Ketahanan korosi lan tahan aus kanggo permukaan produk sheet stainless steel warna luwih kuat tinimbang stainless steel biasa, sing tahan luwih saka sepuluh taun korosi semprotan uyah lan perubahan warna luwih saka 30 taun nalika iradiasi UV. Awak utama digabungake karo lapisan pewarnaan, njaga struktur dhasar lan kinerja baja tahan karat asli, sing bisa ngolah cetakan konvensional lan bentuk peregangan. Lumahing pewarnaan ditampilake kanthi warna sing cerah, alus, kuat, elegan, lan kaluwihan liyane. Lembar stainless steel warna digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan, sing bisa digunakake ing elevator, peralatan hardware lan omah, peralatan pawon, lemari, dekorasi arsitektur, pratandha pariwara lan kabutuhan saben dinane, lsp. Nilai produk kasebut luwih apik, sing duweni kaunggulan kompetitif pasar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan