Lembar stainless steel dekorasi

  • Stainless steel perforated sheets(0.3mm-8mm)

    Lembar berlubang stainless steel (0.3mm-8mm)

    Kelas:   304 304L 304DQ 316 316L 201 202

    301 310s 430 410s 409 409L 444 441 2205 2507

    Kekandelan:  0.3mm - 8.0mm

    Jembar: 100mm - 2000mm

    Dawane: 500mm - 6000mm

    Bobot palet: 25MT

    Rampung: 2B, 2D

  • colored stainless steel sheets

    lembaran stainless steel warna

    Lembaran baja tahan karat warna anyar digawe kanthi perawatan kimia ing permukaan baja tahan karat. Produk utama yaiku lembaran lembaran stainless steel warna lan lembar dekorasi stainless steel. Baja tahan karat warna-warni nindakake proses teknis lan artistik ing sheet stainless steel, dadi sheet dekoratif stainless steel kanthi macem-macem warna ing permukaan.

  • polished stainless steel sheets

    lembaran stainless steel sing polesan

    Lembar Baja tahan karat diprodhuksi kanthi pirang-pirang biji kualitas sing gumantung saka panggunaan produk. Simpenan gedhe kasedhiya kanthi macem-macem bahan baja. 1.4031 / 1.4037 (304 / 304L) minangka bahan baja sing paling umum digunakake lan paling asring digunakake kanggo lembaran stainless steel sing polesan. Lembar Baja tahan karat uga digawe ing macem-macem finish amarga akeh pilihan aplikasi. Sawetara finish umum sing populer ing pasar yaiku 2B, sprei stainless steel # 3, sprei stainless steel # 4 lan # 8 Mirror Finish. Rampung sing paling umum digunakake kanggo sheet stainless steel polesan yaiku # 4.

  • etched stainless steel sheets

    lembaran stainless steel terukir

    Plat etsa waja tahan karat ana ing lumahing stainless steel kanthi metode kimia, karat saka macem-macem pola. Kanthi piring cermin 8K, piring wiredrawing, piring sandblasting minangka lempengan ngisor, sawise perawatan etsa, permukaan obyek luwih akeh pangolahan, piring etsa stainless steel bisa nindakake lokal lan gandum, gambar, emas inset, emas titanium lokal lan proses kompleks liyane, piring etsa stainless steel kanggo nggayuh pola pola lan efek peteng lan warna-warni.

  • embossed stainless steel sheets

    sprei stainless steel timbul

    Embossing umume tegese nggawe sawetara jinis desain, kesan utawa pola ing permukaan liyane kayata kertas, kain, logam utawa uga kulit. Lembaran stainless steel timbul biasane digawe saka logam berlubang lan digunakake ing pirang-pirang lapangan, utamane ing wilayah lalu lintas sing akeh. Proses produksi lembaran kasebut kalebu pola beda ing sheet. Sawetara pola sing paling populer sing bisa sampeyan goleki yaiku kayu aras kasar, gandum kayu, gandum kulit, gandum cuaca, lan stuko.