sprei stainless steel timbul

Katrangan singkat:

Embossing umume tegese nggawe sawetara jinis desain, kesan utawa pola ing permukaan liyane kayata kertas, kain, logam utawa uga kulit. Lembaran stainless steel timbul biasane digawe saka logam berlubang lan digunakake ing pirang-pirang lapangan, utamane ing wilayah lalu lintas sing akeh. Proses produksi lembaran kasebut kalebu pola beda ing sheet. Sawetara pola sing paling populer sing bisa sampeyan goleki yaiku kayu aras kasar, gandum kayu, gandum kulit, gandum cuaca, lan stuko. 


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steelino babagan Embossed Stiled Steel Sheets

Kelas: 304, 201.430,

Kekandelan: 0.3mm - 4.0mm

Jembar: 1000/1219 / 1500mm / khusus

Dawa: 6000mm / koil

Film: PE dobel / laser PE

Pola: 

Pabrik Kulit 2B Rampung stainless steel,

Kulit Rose Gold stainless steel,

Baja stainless steel BA,

Kayu stainless Kuningan Kayu,

Linen stainless steel BA,

Linen stainless steel antik,

Linen stainless steel Kuningan,

Baja tahan karat Bambu ICY,

Stainless steel timbul persegi,

Stainless steel 6WL,

Stainless steel 5WL

Lembar stainless steel timbul ngalami proses sing ketat banget kanggo ningkatake kualitas lan daya tahan. Prinsip manufaktur yaiku nggawe desain sing bisa tahan suwe ing lingkungan sing mbebayani lan ekstrem. Sistem embossing ngidini muter akeh karakter nomer cetak, teks utawa malah simbol ing kabel, pipa lan peralatan liyane. Kunci proses produksi yaiku nggawe gesekan, nggawe dispersi pelumas sing efektif, nambah kaku lan kaku kaku, nambah area permukaan logam kanggo transfer panas utawa aplikasi akustik, lan nambah daya tarik.

Bahan logam lembaran timbul: Lembar stainless embossed diprodhuksi nganggo logam berkualitas. Sawetara bahan umum sing digunakake yaiku aluminium, baja ringan, utawa baja tahan karat. Materi sing digunakake kudu nduweni sifat fleksibilitas, bisa nahan proses produksi medium nganti dhuwur lan kemampuan njaga kekandelan sing padha sajrone proses embossing. Sing paling penting sing kudu sampeyan eling yaiku kualitas baja sing dipilih nalika embossing rampung. Priksa manawa logam kasebut nduweni kualitas unggul lan ora kakehan ngowahi bentuk nalika digawe panas.

Aplikasi: Ing pasar, sheet embossed digunakake ing macem-macem lapangan. Nanging, aplikasi utama sheet iki fungsional lan estetis. Sawetara aplikasi estetika sing misuwur yaiku tangga tangga, panel lift, panel pintu garasi, mebel kantor logam, trim otomotif, lan produk bangunan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan