lembaran stainless steel terukir

Katrangan singkat:

Plat etsa waja tahan karat ana ing lumahing stainless steel kanthi metode kimia, karat saka macem-macem pola. Kanthi piring cermin 8K, piring wiredrawing, piring sandblasting minangka lempengan ngisor, sawise perawatan etsa, permukaan obyek luwih akeh pangolahan, piring etsa stainless steel bisa nindakake lokal lan gandum, gambar, emas inset, emas titanium lokal lan proses kompleks liyane, piring etsa stainless steel kanggo nggayuh pola pola lan efek peteng lan warna-warni.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steelino babagan Lembar Stainless Steel sing Dirajut

Kelas: 304, 201.430,

Kekandelan: 0.3mm - 4.0mm

Jembar: 1000/1219 / 1500mm utawa disesuaikan

Dawa: 1000 - 6000mm / koil

Film: PE dobel / laser PE

Pola Umum / Disesuaikan: 

Jalur stainless steel partent Pola stainless steel Pola Oasis stainless steel
Pola bayangan stainless steel Pola jaringan stainless steel Kaleidoskop pola stainless Steel
Gems pola stainless steel Pola tahan karat stainless steel Mirage pola stainless steel
Pola stainless steel Pola stainless steel Neurona Daisies pola stainless steel
Galaxy pola stainless steel Pola bintik-bintik stainless steel

Katrangan sederhana babagan Lembar Stainless Steel sing Dirajuts

Logam dekoratif wis dadi pilihan utama kanggo desain interior mewah wiwit pirang-pirang taun, lan lembaran baja tahan karat sing terukir kalebu dhaptar favorit. Pola sing apik banget ing lembaran stainless steel sing megah nggawe pesona sing ora bisa ditolak kanthi janji umur dawa. Seprei stainless steel sing diukir dadi investasi sing apik kanggo dekorasi utawa ndandani proyek apa wae; dadi omah utawa komersial.

Pungkasan karya logam butuh pengalaman suwene sajrone seni lan teknologi. Iki minangka wujud seni modern sing butuh sentuhan profesional. Kita nawakake pengalaman lan keahlian kanthi sentuhan keanggunan seni ing lembaran stainless steel sing terukir. Desain kita minangka salah sawijining jinis, kanthi pagawean sing tepat kanggo tekstur sing apik kanthi pola sing rumit kanthi sampurna.

Kanggo perusahaan kita, saben sheet stainless steel terukir sing diprodhuksi dening kita minangka keunggulan ing kerajinan sing bisa ditindakake. Kita duwe tim ahli sing mesthekake mung rampung paling apik. Kita uga duwe spesialisasi ing macem-macem finish ing sheet stainless steel sing terukir, kalebu matte, sikat, bergelombang, lan kaca pangilon. Kita uga nawakake konsultasi karo calon klien lan pelanggan kanggo menehi saran babagan rencana utawa proyek kasebut.

Usaha kita sing terus-terusan yaiku kerja bareng karo visi para klien kanggo menehi sheet stainless steel terukir sing sampurna kanggo proyek idham-idhamane. Dadi tembok, lawang, bingkai pangilon, lawang mlebu mewah utawa liya-liyane, kita pengin supaya klien duwe sing paling apik kanggo sing dipengini; sing paling apik saka lembaran stainless steel sing terukir. Kita nyinaoni kerajinan kasebut minangka profesional, seniman lan pemimpi, sekaligus, kanggo nggawe sesuatu sing bisa bertahan nganti pirang-pirang abad lan makili sesanti lan pengabdian.

Proses ngasilake lembaran stainless steel sing terukir yaiku crita babagan semangat murni lan kerja keras. Kita bangga karo tim buruh sing kerja jam kanggo njamin kualitas paling dhuwur sing kita jamin. Kita kerja sama kanggo menehi desain sing wis digawe kanggo test test wektu, kanthi sheet stainless steel sing terukir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan