Pabrik wuxi berkualitas tinggi ngekspor piring stainless steel SUS 304

Katrangan singkat:

Apa bedane antara stainless steel 304 lan 316:

304 piring stainless steel tahan karat dening asam sulfat, asam fosfat, asam format, urea, lan liya-liyane, lan cocog kanggo banyu umum, kontrol gas, anggur, susu, cairan pembersih CIP lan acara liyane kanthi korosif sing kurang utawa ora ana kontak karo bahan. Kelas baja 316L wis nambah unsur molibdenum kanthi dhasar 304, sing bisa nambah resistensi korosi antargranular lan korosi stres oksida lan nyuda rasa retak panas sajrone welding. Uga tahan tahan kanggo korosi klorida. Umume digunakake ing banyu murni, banyu suling, obat-obatan, saos, cuka lan acara liyane kanthi sarat higienitas sing dhuwur lan sifat korosi media sing kuwat. Regane 316L meh kaping pindho saka 304. Sipat mekanik 304 luwih apik tinimbang 316L. Amarga resistansi korosi lan tahan panas 304 lan 316, umume digunakake dadi baja tahan panas tahan karat. Kekuwatan lan kekerasan 304 lan 316 padha. Bedane loro kasebut yaiku resistansi korosi 316 luwih apik tinimbang 304. Titik sing luwih penting yaiku logam molibdenum ditambah dadi 316, sing bisa nambah resistensi panas.


Detail Produk

Tag Produk

SUS 304 stainless steel sheet-02 SUS 304 stainless steel sheet-01

Apa bedane antara stainless steel 304 lan 316:

304 piring stainless steel tahan karat dening asam sulfat, asam fosfat, asam format, urea, lan liya-liyane, lan cocog kanggo banyu umum, kontrol gas, anggur, susu, cairan pembersih CIP lan acara liyane kanthi korosif sing kurang utawa ora ana kontak karo bahan. Kelas baja 316L wis nambah unsur molibdenum kanthi dhasar 304, sing bisa nambah resistensi korosi antargranular lan korosi stres oksida lan nyuda rasa retak panas sajrone welding. Uga tahan tahan kanggo korosi klorida. Umume digunakake ing banyu murni, banyu suling, obat-obatan, saos, cuka lan acara liyane kanthi sarat higienitas sing dhuwur lan sifat korosi media sing kuwat. Regane 316L meh kaping pindho saka 304. Sipat mekanik 304 luwih apik tinimbang 316L. Amarga resistansi korosi lan tahan panas 304 lan 316, umume digunakake dadi baja tahan panas tahan karat. Kekuwatan lan kekerasan 304 lan 316 padha. Bedane loro kasebut yaiku resistansi korosi 316 luwih apik tinimbang 304. Titik sing luwih penting yaiku logam molibdenum ditambah dadi 316, sing bisa nambah resistensi panas.

Fitur lan panggunaan praktis-304 piring stainless steel :

Karakteristik kelas baja 321-digunakake ing kisaran ngasah (450 ℃ ~ 850 ℃) -Tukar panas ketel, pipa, sendi ekspansi lan pengelasan liyane, bagean / peralatan sing ora bisa diobati panas sawise dirakit Komposisi kimia: (unit: wt%)

Spesifikasi C Si Mn PS Cr Ni Liyane TYPE 321 ≤0.08 ≤1.00 ≤2.00 ≤0.045 ≤0.030 17.00 ~

9.00 9.00 ~ 13.00 Ti: ≥ 5 × C%

Properti mekanik: Spesifikasi YS (Mpa) TS (Mpa) EL (%) Hv TYPE 321 ≥205 ≥520 ≥40 ≤200

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan