Koil stainless steel sing digulung panas

  • colored stainless steel sheets

    lembaran stainless steel warna

    Lembaran baja tahan karat warna anyar digawe kanthi perawatan kimia ing permukaan baja tahan karat. Produk utama yaiku lembaran lembaran stainless steel warna lan lembar dekorasi stainless steel. Baja tahan karat warna-warni nindakake proses teknis lan artistik ing sheet stainless steel, dadi sheet dekoratif stainless steel kanthi macem-macem warna ing permukaan.

  • 430 hot rolled stainless steel coil

    430 koil stainless steel sing digulung panas

    430 minangka waja tahan karat, 430 16Cr minangka jinis baja ferritik, tingkat ekspansi termal, formabilitas lan resistensi oksidasi sing apik banget. Piranti tahan panas, alat pembakar, peralatan rumah tangga, alat makan tipe 2, wastafel pawon, bahan trim eksterior, baut, kacang, batang CD, layar. Amarga isine kromium, mula diarani 18/0 utawa 18-0. Yen dibandhingake karo 18/8 lan 18/10, isi kromium luwih sithik lan atose dikurangi.

  • 410 410s hot rolled stainless steel coil

    410 410s koil stainless steel panas sing digulung

    410 koil stainless steel sing digulung panas duwe resistensi korosi lan kemampuan mesin sing apik. Bakal kenceng sawise perawatan panas. Umume digunakake kanggo nggawe alat agul-agul lan katup. 410 stainless steel nduweni ketahanan korosi lan kinerja mesin sing apik. Iki minangka baja lan alat pemotong tujuan umum. 410S minangka kelas baja sing nambah resistensi korosi lan formabilitas 410 baja.

  • 321 hot rolled stainless steel coil

    321 koil stainless steel sing digulung panas

    Baja tahan karat 321 minangka baja kekuatan tinggi, sing luwih tahan suhu luwih dhuwur tinimbang 316L. Kondisi tahan korosi luwih apik ing asam organik ing konsentrasi sing beda lan ing suhu sing beda, utamane ing media oksidasi. 321 stainless steel asring digunakake ing produksi saluran, wadhah tahan asam lan peralatan tahan aus.

  • 310s hot rolled stainless steel coil

    Koil stainless steel 310s sing digulung panas

    Baja tahan karat tahan suhu tinggi, uga dikenal kanthi stainless steel 310S (0Cr25Ni20), yaiku stainless steel kromium-nikel austenit, nduweni resistensi oksidasi sing apik, resistansi korosi, amarga persentase kromium lan nikel sing luwih dhuwur, saengga nduweni kekuatan nyusup sing luwih apik, Bisa terus bisa ing suhu dhuwur, kanthi resistensi suhu dhuwur sing apik.

  • 201 hot rolled stainless steel coil

    201 koil stainless steel sing digulung panas

    201 stainless steel duwe resistensi asam lan alkali tartamtu, kerapatan dhuwur, polesan tanpa gelembung, lan ora ana lubang jarum. Iki minangka bahan bermutu kanggo produksi macem-macem kasus jam tangan lan jam tangan.