strip stainless steel panas sing digulung

Katrangan singkat:

Dibandhingake karo strip baja tahan karat sing digulung adhem, strip sing digulung panas luwih kenthel, lan strip panas sing digulung biasane katon putih tanpa padhang, nanging kadhemen mbalek dadi cerah.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan kadhemen mbalek waja tahan karat ngudani

Kekandelan: 1.2mm - 10mm

Jembar: 30mm - 600mm, produk sing luwih akeh pls mriksa produk kumparan

Rampung: NO.1, 1D, # 1, Panas digulung

Diameter / ID Batin: 508mm, 610mm

Standar / Spesifikasi:

GB / T 24511, GB / T 4237, GB / T 20878, GB / T 3280

EN 10088-2.18888-4

ASTM A240 / A240M, A480 / A480M

JIS G4304, G4305, G4312

Kelas Baja tahan karat umum:

304 304L 304H 304DQ 316 316L 201 202

301 310s 430 410s 409 409L 444 441 2205 2507


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan