Koil stainless steel NO.4

Katrangan singkat:

NO.4 minangka permukaan sing disikat utawa polesan, padha karo permukaan HL, nanging beda sethithik, biasane yen kita nemokake garis sing dawa lan terus yaiku HL, liyane yaiku NO.4 utawa NO.3, NO.5. lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan koil stainless steel NO.4

Rampung: No.4, # 4, N4

Film: PVC, PE, PI, Laser PVC

Kekandelan: 0.3mm - 3.0mm

Jembar: 600mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 10MT

ID Koil: 400mm, 508mm, 610mm

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L lsp

Aplikasi babagan koil stainless steel NO.4

Koil stainless steel NO.4 bisa digunakake ing elevator, eskalator, pawon lan kamar mandi

Deskripsi umum babagan stainless steel sing dipoles utawa disikat

Permukaan baja tahan karat disikat kaya tekstur filamen, iki mung teknologi pamrosesan stainless steel. Lumahing matte, tliti kanthi tliti ing ndhuwur jejak tekstur, nanging ora bisa tutul. Nganggo ageman baja tahan karat sing umum, katon luwih akeh tinimbang bahan kasebut.

Lumahing stainless steel sing disikat kudu resik

Pemrosesan sikat utawa polesan bakal nggawe ketebalan baja tahan karat luwih tipis, biasane ing 0,05 ~ 0,1mm. Kajaba iku, amarga awak manungsa, utamane palem duwe metune pelumas lan kringet, permukaan sing disikat kanthi stainless steel asring nyisihake bekas driji sing luwih jelas sawise disentuh karo tangan utawa awak manungsa, utamane sawit duwe sekresi minyak lan kringet sing cukup kuat , mula biasane kudu resik ing wektu sing tepat.

Jinis cara kanggo sikat utawa polesan finish stainless steel NO.4

Waja stainless steel sing saiki disikat kalebu ing ngisor iki: mecah pabrik minyak, grinding garing, grinding banyu, grinding minyak kanthi efek sing luwih apik, lan penampilane wareg, sauntara iku larang

Bandingake babagan sikat sikat utawa grinding NO.4 HL lan NO.8

Koil utawa sheet sing disikat kanthi stainless steel minangka produk umum ing pasar, ana akeh garis cendhak utawa dawa sing nutupi kabeh koil utawa sheet stainless steel. Lumahing pangilon 8K efek sing padha karo kaca kaca. Disikat baja tahan karat minangka efek saka pangolahan sabuk matte, pangolahane gampang lan cepet. Nanging permukaan cermin 8K butuh luwih saka wolung klompok, sing pertama yaiku pasir kasar, lan banjur ngilangi gelombang garis sikat lan seri operasi liyane kanggo ngrampungake efek pangilon, pangilon luwih rumit, lan kualitase uga sawetara beda karo pabrik sing beda


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan