Lembar stainless steel NO.4

Katrangan singkat:

NO.4 minangka jinis proses perawatan polesan permukaan. Polishing lan pagawean sheet stainless steel kanthi bahan grinding kanthi ukuran partikel 150 ~ 180 kaya sing ditemtokake ing GB 2477.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Baja tahan karat babagan seprei stainless steel NO.4

Rampung: No.4, # 4, N4

Film: PVC, PE, PI, Laser PVC

Kekandelan: 0.3mm - 3.0mm

Jembar: 600mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Dawane: 1000mm-6000mm

Bobot palet: 10MT

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L lsp

Cara umum proses nggambar kawat stainless steel umume dipérang dadi telung jinis: pola sutra lurus (HL), pembuluh nilon, lan pola salju (NO.4), sing uga ana telung jinis umum.

1.Utas sutra lurus (Rambut) yaiku gandum sing ora mandheg saka ndhuwur nganti ngisor. Umume, bahan kerja mesin gambar kawat tetep bisa dipindhah bolak-balik.

2.Pola nilon kasusun saka dawa lan dawa sing beda. Amarga rodane nilon alus ing tekstur, mula bisa nggiling bagean sing ora rata lan tekan pola nilon.

3. pola salju (NO.4) saiki dadi pola sing paling populer, kasusun saka sawetara spesifikasi, sing bisa dipikolehi nganggo amplas kaya serangga.

Proses nggambar pancen penting ing aplikasi stainless steel, lan dibutuhake aplikasi lan proses. Ing kahanan normal, kudu ndandani lan mulihake peralatan proses nggambar kawat kanggo ngasilake efek pungkasan, lan efek nggambar umume.

Lumahing silinder mung bisa ditrapake ing bubut utawa gilingan. Mung mbutuhake perawatan lumahing. Bisa dicapit nganggo abrasive khusus banjur bubut ndhuwur dipoles nganggo amplas lan strip kain. Yen presisi lan permukaan sing dhuwur, mesin giling kudu dibutuhake. Polesan

Nalika permukaan ditarik, lembaran bahan mentah umume ditangani. Sawise permukaan papan asli digawe saka NO.4 (kepingan salju) utawa HL (disikat), produk rampung diproses (mati, nggambar jero, lsp). Sawise cara ngolah umum, produk sing wis rampung bisa nahan efek permukaan saka papan asli.

Minyak lurus: Iki tegese kawat lurus minyak, nggambar sawise mecah minyak, lumahing tinta luwih cerah sawise tinta, lan banjur lapisan gambar kawat, yaiku jinis frosting, uga kalebu perawatan permukaan, saiki duwe gulungan tinta sing digambar Dibandhingake karo gambar kawat biasa, kawat lurus sing nganggo minyak nduweni kaluwihan tekstur sikat sing jelas, tekstur sing apik, kinclong sing apik lan efek umume sing apik banget, lan akeh digunakake ing dekorasi lift lan peralatan liyane kanthi sarat permukaan sing dhuwur .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan