lembaran stainless steel sing polesan

Katrangan singkat:

Lembar Baja tahan karat diprodhuksi kanthi pirang-pirang biji kualitas sing gumantung saka panggunaan produk. Simpenan gedhe kasedhiya kanthi macem-macem bahan baja. 1.4031 / 1.4037 (304 / 304L) minangka bahan baja sing paling umum digunakake lan paling asring digunakake kanggo lembaran stainless steel sing polesan. Lembar Baja tahan karat uga digawe ing macem-macem finish amarga akeh pilihan aplikasi. Sawetara finish umum sing populer ing pasar yaiku 2B, sprei stainless steel # 3, sprei stainless steel # 4 lan # 8 Mirror Finish. Rampung sing paling umum digunakake kanggo sheet stainless steel polesan yaiku # 4.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel Sino babagan lembaran stainless steel sing dipoles

Rampung: No.3, No.4, No.5, No.8, SB, Lapisan warna, # 3, # 4, # 8

Film: PVC, PE, PI, Laser PVC, 20um-120um

Kekandelan: 0.3mm - 3.0mm

Jembar: 300mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L

Deskripsi babagan permukaan sing dipoles

2D - penukar panas, saluran (komponen alus, jero, komponen otomotif)

2B - (0.3 ~ 3.0mm) peralatan medis, industri panganan, bahan bangunan, peralatan dapur (sing paling akeh digunakake)

BA - (0.15 ~ 2.0mm) peralatan pawon, peralatan listrik, dekorasi bangunan

# 3 / No.3 - (0.4 ~ 3.0mm) 100 # ~ 130 # (baris mandheg, wedhi kasar)

# 4 / No.4 - (0.4 ~ 3.0mm) 150 # ~ 180 # (baris mandheg, pasir sing apik)

# 5 / No.5 - (0.4 ~ 3.0mm) 320 # (luwih apik tinimbang nomer 4)

HL / garis rambut - (0.4 ~ 3.0mm) 150 # ~ 320 # (garis terus-terusan, umume diarani rambut lurus, permukaan sutra rambut, panggunaan umum 240 # tlatah)

# 8 / No.8 - (0.4 ~ 2.0mm) Panel Cermin (Dekorasi Bangunan)

Aplikasi saka Polesan Lembar Baja tahan karat

Lembar Baja Karat Dipoles duwe macem-macem aplikasi amarga sifat intrinsik. Wiwit kelas 304 / 304L minangka bahan sing paling populer ing lembaran stainless steel sing polesan, kita bakal ngrembug babagan aplikasi lembaran baja adhedhasar sifat-sifat kelas baja kasebut. Amarga kemampuane supaya gampang diresiki, mula asring dienggo nggawe peralatan Pawon. Lembar Baja sing Dipoles minangka pilihan sing apik kanggo countertop pawon uga. Dheweke tahan resistensi panas lan adhem sing dhuwur lan tahan karat amarga jumlah karbon sing sithik. Seprei baja iki gampang digawe lan entheng banget. Sanajan bobote kurang, dheweke duwe kapasitas kekuatan sing dhuwur lan bisa gampang nahan bobot akeh. Resistensi oksidasi minangka sebab liyane supaya dadi favorit nggawe peralatan dapur. Lembar stainless steel iki akeh aplikasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan