Lembar stainless steel sing polesan

  • polished stainless steel sheet price

    rega sheet stainless steel polesan

    Katrangan Sederhana babagan rega sheet stainless steel polesan

    Kanggo waja tahan karat sing rata, biasane dipoles minangka lembaran uga tegese kandel sing tipis, nanging sawetara piring sing luwih kenthel kudu dipoles kanggo aplikasi khusus. Lan umume piring dipoles nganggo cara poles mekanik.

    Cara polishing stainless steel umume digunakake

    Cara sing saiki digunakake yaiku: polishing elektrolitik, polesan elektrokimia, polesan mekanik

    Proses polesan elektrokimia dipérang dadi rong langkah: (1) leveling Makro: produk sing larut nyebar dadi elektrolit, lan kasarasan permukaan bahan mudhun, Ral μm. (2) Ratakan entheng: Polarisasi anodik, padhange permukaan luwih apik.

  • NO.4 stainless steel sheets

    Lembar stainless steel NO.4

    NO.4 minangka jinis proses perawatan polesan permukaan. Polishing lan pagawean sheet stainless steel kanthi bahan grinding kanthi ukuran partikel 150 ~ 180 kaya sing ditemtokake ing GB 2477.

  • BA stainless steel sheets

    Seprei stainless steel BA

    Annealing padhang minangka teknologi pamrosesan permukaan, utamane sawise anil ing ruang terbatas, suhu alon-alon diturunake ing ruang paling sethithik 500 derajat banjur digawe adhem kanthi alami, bakal ana padhang supaya ora nyebabake dekarburisasi.