Koil stainless steel presisi

Katrangan singkat:

Baja tahan karat umum kanthi kekandelan antara 0,01-1,5mm, kekuwatan antara 600-2100N / mm2 lan tahan karat saka waja tahan panas digawe panas minangka stainless steel presisi tinggi. Kesalahan sekitar 5um utawa malah luwih murah saka lempengan stainless steel ing proses manufaktur luwih cilik tinimbang lembaran biasa. 


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan koil stainless steel Precision

Rampung: 2B, BA, TR

TEMPER / atose:  ANN, 1/2, 3/4, FH / Full hard, EH, SEH / Super EH

Kekandelan: 0,03mm - 1,5mm

Jembar: 600mm - 1250mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

Bobot koil maks: 10MT

ID Koil: 400mm, 508mm, 610mm

Kelas: 301, 430, 410, 420, 304, 304H, 304L, 305, S316, 316H, 316L, S321, 321H, 332, 334, 409, 439 S30100, S43000, S41000, S42000, S30400, S30409, S30403, S30500, S31600 , S31609, S31603, S32100, S32109, N08800, S33400, S40930, S43035

Katrangan peralatan stainless steel Precision Umum

4 kolom 20-mill rolling mill

Pabrik 20-roller papat kolom, kanthi kontrol otomatis kekandelan AGC canggih lan kontrol otomatis straightness AFC. Fitur miring pabrik iki luwih kondusif kanggo kontrol lurus. Coiler didhukung dening motor dobel, sing bisa ngontrol ketegangan nalika muter. Nyedhiyakake macem-macem jaminan kanggo muter kanthi kekuatan dhuwur lan presisi tinggi. Akurasi kontrol kekandelan nganti ± 0,001mm, Minangka salah sawijining pabrik sing paling canggih ing saindenging jagad 

Kabeh H2 BA Line kanggo koil stainless steel presisi

Baris annealing padhang minangka tungku annealing vertikal hidrogen vertikal lengkap ing China. Titik embun kontrol ing ngisor -55, proteksi hidrogen lengkap lan kontrol ketegangan sing tepat kanggo njamin kualitas lan kinerja permukaan sing apik sawise annealing

Kabeh H2 Bell Tipe Annealing Tungku

Gas hidrogen lengkap, kontrol suhu sing tepat, kanthi efektif ngilangi stres internal lan kerja keras, kanggo entuk kinerja kerja sing adhem, kanggo njaga stabilitas kumparan sawise anil, nyedhiyakake jaminan kuat kanggo produksi martensit karbon tinggi.

Koil stainless steel presisi Leveler Piranti

Rong puluh telu mesin pelurus rol, diameter gulung minimal 12mm, piranti kontrol ketegangan proses sing unik kanggo nambah lurus strip lan sifat mekanik kanthi efektif, lurus bisa nganti 1IU.

Motong bujur Piranti

Lebar minimal potongan strip yaiku 3mm, toleransi yaiku ± 0,015mm. Leveler bisa nglereni strip pengerasan sing kekuwatane tekan 2100 N / mm2. Motong macem-macem ukuran dimensi miturut kebutuhan pelanggan.

Burr tanpa wates lan bunder lengkap Piranti

Miturut syarat pelanggan, kanggo ngasilake macem-macem bentuk strip, ing ngisor iki wujud pinggiran, sudhut alun, kothak kanthi pojokan bunder, pojok bunder lan sudhut khusus liyane, kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan sing beda.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan