strip stainless steel presisi

Katrangan singkat:

Biasane produk stainless steel presisi bentuk strip saka pabrik material, amarga kekandelan strip presisi tipis, mula bentuk strip trep kanggo paket, transportasi lan proses.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Baja tahan karat babagan strip stainless steel presisi

Kelas: 301, 430, 410, 420, 304, 304H, 304L, 305, S316, 316H, 316L, S321, 321H, 332, 334, 409, 439 S30100, S43000, S41000, S42000, S30400, S30409, S30403, S30500, S31600 , S31609, S31603, S32100, S32109, N08800, S33400, S40930, S43035

Rampung: 2B, BA, TR

TEMPER / atose:  ANN / Soft, 1/2, 3/4, FH / Full hard, EH, SEH / Super EH

Kekandelan: 0,03mm - 1,5mm

Jembar: 3mm - 600mm, produk sing luwih akeh pls mriksa produk koil / foil

Dhiameter / ID batin: 200mm, 400mm, 510mm, 608mm

Aplikasi babagan strip stainless steel presisi:

1. meksa pancet, shrapnel, nduwurke tumpukan, retainer, pipa klip, buluh, ritsleting

2. polishing bahan nglereni kacamata, scraper, wilah berlian ing njero

3. bagean stempel elektronik, bagean stempel ponsel

4. bantalan silinder, gasket, bantalan transfer panas

5. papan jeneng, komponen elektronik lan produk etching liyane

6. heddles loom, film domes

7. bellows, capillary, heater catheter, jarum

8. buzzer, layar headphone


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan