Decoiling & Recoiling & Leveling

Koil stainless steel decoiling
Decoiling yaiku nggawe koil gedhe dadi cilik utawa nggawe koil dadi lembaran utawa piring.

Koil stainless steel recoiling
Recoiling kanggo koil sing isih ana sawise decoiling.

Koil stainless steel leveling / Cut nganti dawa
Leveling minangka aliran penting nalika dipotong nganti dawa, lembaran utawa flat plate bakal dikontrol kanthi apik sajrone langkah iki.
Biasane ana rong cara kanggo motong dawa, pemotong gunting ngapung lan pemotong normal.

Huaxiao duwe 23 set peralatan pemotong presisi sing ana 23 set, saka Jerman, Italia, Korea Selatan, Taiwan lan negara liya. Lan peralatan nglereni piring sing luwih kenthel mung lan sing pertama ing China.

Rang-alang Prcessing, Pamrograman Rolled Panas & Garis Cut-to-dawa
Ketebalan: 3mm - 25.4mm
Jembar: 100mm - 2200mm
Dawane: 300 - 15000mm
Nang dia: 508mm - 610mm
Bobot Koil: Max 40mt

Rang-alang Prcessing, Leveling Rolled Cold & Line Cut-to-length
Ketebalan: 0.2mm - 6mm
Jembar: 100mm - 2200mm
Dawane: 300 - 6100mm
Nang dia: 508mm - 610mm
Bobot Koil: Maksimum 30MT

76f068a7

Koil stainless steel sing digulung adhem

0bf3002d

Mesin decoil

f3d4c6f8

Mesin decoil 03

bf63ae78

Mbusak

f27cad03

Koil koil stainless steel sing digulung panas

4e81d889

I7u7icmho

fb863087

Sz3c3cgfa

dc7d26de

Trjrfmbh7