Nglereni Laser

Laser nglereni Line

Nglereni laser nglereni kanthi efisien kanthi jahitan motong sing sempit lan alus, uga kanthi otomatis, kurang kena panas, deformasi bahan kerja sing kurang. Keuntungan banget kanggo ngolah sheet / plate presisi tinggi lan piring super dawa kanthi kekandelan proses gedhe utawa proyek sing bisa digunakake kanthi cepet.

Plate / Sheet thichness: 0mm - 20mm
Jembar: <2000mm
Dawa: <8000mm
Lebar lapisan: 0,1mm - 0,5mm
Toleransi Tinggi: -0.5mm - 0,5mm

laser cutting - 01
laser cutting -1
laser cutting -03
Laser cutting
laser cutting4