Nglereni Plasma

Nglereni plasma minangka proses nglereni ekonomi sing nggunakake panas plasma suhu dhuwur ing sayatan logam kanthi leleh logam lokal, lan ora kalebu leleh kanthi momentum plasma kanthi kecepatan tinggi.

Nglereni plasma kanggo panjaluk pemotong presisi sing kurang utawa kekandelan gedhe lan piring ukuran luwih gedhe kanthi fitur kacepetan dhuwur.

Plate / Sheet thichness: 6mm - 120mm
Jembar: <3000mm
Dawa: <12000mm
Lebar lapisan: 5mm - 12mm
Toleransi: -3mm - 3mm

Plasma cutting
Plasma

Plasma

Plasma

Plasma

Stainless steel plate plasma cutting

Nglereni plasma plate stainless steel

Stainless steel plate plasma cutting

Nglereni plasma plate stainless steel