Sheet Bending

Peralatan mlengkung yaiku saka Italia, Swedia, Jerman, Jepang. Piranti kasebut nggunakake sistem kompensasi defleksi hidrolik, sing nduweni fungsi posisi kanthi kecepatan tinggi, presisi lentur sing dhuwur lan efek proteksi sing apik ing permukaan piring. Salah sawijining peralatan sing paling dawa dawa cocog 15 meter, digunakake ing industri kapal, jib mesin konstruksi, peralatan kimia gedhe, pipa gandheng tembok abot, transportasi rel lan industri liyane.

Plate / Sheet thichness: <50mm
Jembar: <3000mm
Dawa: <15000mm

Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending
Thick plate Bending
Stainless steel Bending machine