Shear / Ngiris

Geser / geser yaiku proses mekanik normal kanggo koil baja tahan karat, kita mesthi nelpon strip sawise irisan coil, strip kasebut cocok kanggo proses luwih pungkasan kanggo kabeh jinis bagean logam.

Range Proses - Geser koil & Sliding sing digulung panas
Ketebalan: 3mm - 10mm
Jembar: 50mm - 2100mm
Dawane: koil / strip
Nang dia: 508mm - 610mm
Bobot Koil: Maksimum 35mt

Rentang Proses - Geser & Geser Gulung Dingin
Ketebalan: 0.2mm - 3mm
Jembar: 8mm - 1650mm
Dawane: koil / strip
Nang dia: 508mm - 610mm
Bobot Koil: Maksimum 28mt

Range Proses - Geser presisi lan geser
Ketebalan: 0,05mm - 1mm
Jembar: 8mm - 800mm
Panjang: strip
Ing jero dia: 300mm - 610mm
Bobot Koil: Max 10mt

efd878401

Nglereni condong

99d72d8b

Geser koil stainless steel

c90218d5

Geser koil stainless steel

1516a8f1

Geser koil stainless steel

06878fa3

Slitting kanggo Strip

0b02d1d5

Irisan stainless steel nganggo film

8771e0e5

Mesin pemotong piring kandel

fd796e10

Nglereni piring kandel

0c344279
a7e2ad2a
Huaxiao-stainelss steel coil cutting for strip
cc8596bb