Perlindhungan lumahing

Kanggo pangayoman produk stainless steel, biasane film PE / PVC digunakake.
kekandelan film wiwit 20m - 120um, yen produk tahan karat bakal dipotong nganggo laser, laser PVC bakal digunakake.

Film: PE, PVC, PI, Laser PVC
Kandel: 20um - 120um
Werna: Biru, Biru & putih, Ireng & putih

Surface Protection