Arsitektur & Dekorasi

Arsitektur
Plat stainless steel, angel bar, saluran U, bar Seksi liyane, pipa digunakake ing kabeh jinis bangunan, tanduran lan liya-liyane kanthi arsitektur minangka bagean struktur, kayata struktur mobil lift, bangunan crossbeam, kolom ngadeg, pilar tengah dll.

Dekorasi
Amarga waja tahan karat kanthi properti tanpa karat, bisa diolah kanthi akeh permukaan kayata NO.4, HL, NO.8, blasting pasir, pass bali. saengga bisa digunakake kanggo dekorasi, kayata tembok mobil lift, tembok eskalator, lawang, bangunan hiasan tangan / hiasan tembok normal.

Mobil lift

elevator car

Eskalator

escalator

Dekorasi tembok stainless steel

stainless steel wall decoration

Lawang stainless steel

stainless steel door

Pegangan tangan stainless steel

stainless steel handrail