Komoditas

Baja tahan karat digunakake kanggo komoditas amarga properti tahan korosi, lan uga ningkatake standar urip peples, pangembangan ekonomi.

Ing ngisor iki minangka bagean saka komoditas stainless steel normal lan jinis produk stainless steel dadi saya akeh Tong sampah, tangki banyu, tangki panyimpenan, Cangkir, Kepala cukur, tukang cukur, drum mesin cuci, Clamp, Selang Fleksibel, Bagian stamping, springwork / Spring Spiral.

Tong sampah

trash-can

Tangki banyu

water-tanks

Tangki panyimpenan

stainless storage tanks

Sirah silet

Razor head

Bolong silet

Razor mesh

Penjepit stainless steel

stainless steel clamp

Piala