Bagian Elektronik

Akeh digunakake ing bagean elektronik
1. kasus nggawe / tameng kanggo aksesoris frekuensi dhuwur
2. bagean hrapnel / spring kanggo konduksi kanthi part nutul, relay part
3. bingkai dhukungan kanggo cetakan injeksi, bingkai buku cathetan, bingkai telpon
4. bagean struktur, laras mesin cuci
5. konektor konektor
6. liyane, sel tombol

Bagean Ponsel

cell phone part01

Cell Button

Colokan Konektor

Perangan Buku Cathetan

Relay Part