Alat Kesehatan lan Instrumen

Piranti medis lan instrumen ing ngisor iki digawe kanthi stainless steel, jarum jarum suntik, nampan Sterilisasi, tangki Disinfeksi, Scalpel & bistoury, Kranjang obat.

Tangki Disinfeksi

Disinfection tank

Kranjang Obat

Medicative cart

Baki Sterilisasi

Sterilising trays

Scalpel & bistoury

Scalpel&bistoury

Jarum jarum suntik

Syringe needle