stainless steel Bar Angle

Katrangan singkat:

Baja sudut stainless steel bisa digawe saka macem-macem anggota sing nampa kekuwatan miturut kabutuhan struktur sing beda, lan uga bisa digunakake minangka anggota penghubung ing antarane komponen kasebut. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem struktur bangunan lan struktur teknik, kayata balok, jembatan, menara transmisi, mesin angkat lan transportasi, kapal, tungku industri, menara reaksi, rak kontainer lan rak gudang.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas stainless steel babagan bar malaikat stainless steel

Ukurane : 2 # -20 #, 20 x 20 - 100 x 100

Standar: GB1220, ASTM A 484 / 484M, EN 10060 / DIN 1013 ASTM A276, EN 10278, DIN 671

Kelas: 201,304, 316,316L, 310s, 430,409

Rampung: Ireng, NO.1, rampung pabrik, gambar adhem

Deskripsi umum babagan angel bar

Baja sudut stainless steel minangka strip baja dawa sing tegak lurus ing sisih loro. Ana sudhut baja stainless sing padha lan sudhut baja tahan karat sing ora padha. Sisih saka sudut baja tahan karat padha karo jembaré padha. Spesifikasi kasebut ditulis ing milimeter jembaré sisih× jembaré sisih × kekandelan sisih. Contone, "25×25×3 ″ tegese sudut baja tahan karat sing padha karo jembaré 25 mm lan kekandelan sisih 3 mm. Uga bisa ditulis nganggo nomer model, nomer model yaiku nomer sentimeter jembaré sisih, kayata2,5 #. Model kasebut ora nuduhake ukuran kekandelan sisih sing beda ing model sing padha. Mula, jembaré lan kekandelan sisih baja saka sudhut stainless steel diisied ing kontrak lan dokumen liyane, lan model kasebut ora digunakake dhewe. Spesifikasi baja sudhut sudut stainless steel sing digulung panas yaiku 2 # -20 #.

Standar Spesifikasi Malaikat stainless steel

GB / T2101—89 (Ketentuan umum kanggo ditampa, mbungkus, menehi tandha lan sertifikat kualitas kanggo bagean baja); GB9787—88 / GB9788—88 (ukuran, wujud, bobot lan penyimpangan sudut stainless steel sing digulung panas / sisi liyane); JISG3192 -94 (wujud, ukuran, bobot lan toleransi baja sing digulung panas); DIN17100-80 (standar kualitas baja struktural umum); ГОСТ535-88 (kahanan teknis baja karbon umum).

Miturut standar ing ndhuwur, baja sudut baja tahan karat kudu dikirim ing bundel, jumlah bundel, dawa bundle, lan liya-liyane kudu tundhuk karo peraturan kasebut. Baja sudut stainless steel umume dikirim kanthi bentuk kosong, lan kudu dilindhungi saka kelembapan sajrone transportasi lan panyimpenan.

Pamriksaan kinerja mekanik lan standar

(1) Cara inspeksi:

1 metode uji tarik. Cara inspeksi standar sing umum digunakake yaiku GB / T228-87, JISZ2201, JISZ2241, ASTMA370, ГОСТ1497, BS18, DIN50145, lsp; 2 cara tes mlengkung. Cara inspeksi standar sing umum digunakake yaiku GB / T232-88, JISZ2204, JISZ2248, ASTME290, ГОСТ14019, DIN50111, lan liya-liyane.

(2) Indeks kinerja: Barang-barang inspeksi kanggo ngevaluasi kinerja baja sudut stainless steel utamane tes tarik lan tes lentur. Indikator kalebu titik panen, kekuatan tarik, elongasi, lan kualifikasi tikungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan