Bar & kabel stainless steel

  • stainless steel Hexagonal Bar

    Bar Hexagonal stainless steel

    Hexagon bar minangka bagean saka stainless steel bar dawa solid heksagonal, amarga ciri khas bar heksagon stainless steel akeh digunakake ing samodra, kimia, konstruksi lan aspek liyane.

  • stainless steel  Angle Bar

    stainless steel Bar Angle

    Baja sudut stainless steel bisa digawe saka macem-macem anggota sing nampa kekuwatan miturut kabutuhan struktur sing beda, lan uga bisa digunakake minangka anggota penghubung ing antarane komponen kasebut. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem struktur bangunan lan struktur teknik, kayata balok, jembatan, menara transmisi, mesin angkat lan transportasi, kapal, tungku industri, menara reaksi, rak kontainer lan rak gudang.

  • Stainless steel Channel Bar

    Bar Saluran stainless steel

    Saluran baja tahan karat minangka bagean alur saka waja dawa, padha karo balok I. Baja saluran biasa umume digunakake ing struktur bangunan, pabrik kendaraan.