Bar Saluran stainless steel

Katrangan singkat:

Saluran baja tahan karat minangka bagean alur saka waja dawa, padha karo balok I. Baja saluran biasa umume digunakake ing struktur bangunan, pabrik kendaraan.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan bar Saluran stainless steel

Ukurane : 5 # - 40 #, 40 x 20 - 200 x 100

Standar: GB1220, ASTM A 484 / 484M, EN 10060 / DIN 1013 ASTM A276, EN 10278, DIN 671

Kelas: 201,304, 316,316L, 310s, 430,409

Rampung: Ireng, NO.1, rampung pabrik, gambar adhem

Bar stainless steel rinci babagan Proses Proses Pemeriksaan lan ngresiki ingot

Garis reresik kalebu: blasting shot, inspeksi permukaan infrared, deteksi cacat ultrasonik lan grinding grinding. Amarga level casting terus-terusan mundhak, yen casting terus bisa ngasilake billet tanpa cacat, garis reresik billet bisa disingkirake.

Cara pemanasan

Baja tahan karat austenit stabil nalika digawe panas lan ora bisa dikuatake kanthi mateni. Jinis baja iki nduweni kekuatan lan ketangguhan sing apik, kateguhan suhu sithik banget, ora ana magnetisme, proses pangolahan, formasi lan las sing apik, nanging gampang ngasilake pengerasan kerja. Sanalika, jinis baja iki nduweni konduktivitas termal sing sithik banget lan mulur banget ing suhu sithik, mula laju pemanas bisa luwih cepet tinimbang baja tahan karat ferit, rada luwih murah tinimbang tingkat pemanasan baja karbon biasa.

Desain bolongan gulung

Nalika ngasilake bar waja tahan karat, jinis bolongan gulung umume nggunakake sistem jinis bolongan bunder elips. Nalika ngrancang jinis bolongan, bakal dianggep jinis bolongan duwe adaptasi sing kuat, lan jinis bolongan panggantos lan restart pabrik muter minimalake, yaiku jinis bolongan bisa dicocogake karo macem-macem produk, saéngga jinis bolongan duwe pangaturan kesenjangan sing luwih gedhe, saengga kabeh produk bisa nyuda perubahan bentuk bolongan pabrik sing wis rampung.

Kontrol suhu Rolling

Nalika waja tahan gulung, resistensi deformasi cukup sensitif marang perubahan suhu. Utamane ing gulung kasar, amarga kacepetan gulung sing sithik, kenaikan suhu sing disebabake amarga kerja deformasi ora cukup kanggo ngimbangi penurunan suhu stok gulung dhewe, nyebabake beda suhu head-to-tail. Toleransi produk duwe efek sing ora apik lan cacat permukaan lan cacat internal uga bisa kedadeyan ing stok sing digulung, nyebabake keseragaman kinerja produk pungkasan. Kanggo ngrampungake masalah ing ndhuwur, billet sing digawe panas kena digulung kanthi kasar, lan banjur mlebu tungku (utawa gas) tungku utawa tungku pemanasan induksi sing dibuwang ing antarane gulung kasar lan gulungan menengah, lan suhu kasebut seragam sadurunge mlebu unit rolling medium. Nggulung. Kanggo ngontrol munggah suhu sing gedhe banget saka bagean sing digulung sajrone muter lan pra-pagawean rampung, umume piranti pendingin banyu (tangki banyu) umume diwenehake ing antarane rong gilingan lan ing antarane pabrik. Mula, kontrol ukuran gandum sing cukup bisa ditindakake kanggo ningkatake kinerja teknis produk pungkasan.

Perawatan panas online saka stainless steel

Biyen, perawatan panas bar stainless steel ditindakake kanthi offline. Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan pendalaman panelitian proses rolling, perawatan panas stainless steel modern uga ditindakake kanthi online. Nalika ngasilake bar, kanggo baja tahan karat austenitik lan ferritik, ora gampang ngasilake gawe adhem lan mandhiri, adhem udara utawa pendinginan tumpukan sawise digulung, utawa piranti adhem banyu sadurunge mabur kanggo nggayuh panas quenching panas; produksi Ing kasus stainless steel martensit, gampang ngasilake krasa adhem, lan ora bisa langsung digawe adhem menyang amben adhem kanthi adhem banyu. Struktur amben sing adhem beda karo amben adhem kanggo ngasilake baja karbon. Siji cara yaiku nganggo rak langkah sing luwih apik. Tempat tidur sing adhem, kayata amben sing adhem saka pabrik US Teledyne AIIvac, sing dirancang dening Danieli ing Italia ing taun 1989, metu ing tank ing sisih suhu dhuwur. Tangki kasebut bisa diisi banyu kanggo nyelehake amben adhem ing banyu, supaya baja tahan karat austenitik bisa ditindakake. Banyu quenching, nanging dudu banyu mati, langsung mlebu amben sing adhem. Tempat tidur sing adhem uga bisa dilengkapi hood sing nganggo insulasi panas kanggo nundha pendinginan stock sing digulung. Nalika tutup isolasi digunakake kanggo pendinginan sing telat, laju pendinginan yaiku setengah saka laju pendinginan alami. Tingkat pendinginan sing luwih murah penting banget kanggo njamin retak hysteresis saka stainless steel martensit; cara liyane yaiku: desain separo kasur adhem dadi jinis rantai, lan separo liyane yaiku amben pendinginan jinis rak sing umum. Conveyor roller diwenehake karo tutup pengawetan panas. Nalika baja tahan karat martensit diproduksi, gunting mabur ngethok potongan sing digulung dadi aturan kaping pindho utawa dawane tetep. Yen dadi pirang-pirang penguasa, amben kadhemen jinis rantai cepet ditarik menyang tutup pengawetan panas, banjur dipotong dadi tutup ing sampul kasebut. Penguasa banjur dikirim menyang jugangan jampel termal, lan penguasa tetep langsung ditarik menyang jugangan jampel termal kanggo adhem alon-alon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan