Bar Hexagonal stainless steel

Katrangan singkat:

Hexagon bar minangka bagean saka stainless steel bar dawa solid heksagonal, amarga ciri khas bar heksagon stainless steel akeh digunakake ing samodra, kimia, konstruksi lan aspek liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Kapasitas Stainless Steel babagan bar Hexagonal stainless steel

Ukurane : 3mm-200mm, 1/8 ″ nganti 8 ″

Standar: GB1220, ASTM A 484 / 484M, EN 10060 / DIN 1013 ASTM A276, EN 10278, DIN 671

Kelas: 201,304, 316,316L, 310s, 430,409

Rampung: Ireng, NO.1, rampung pabrik, gambar adhem

Standar Deskripsi Umum babagan batang stainless steel

Ing babagan standar rolling bar stainless steel, AS, Inggris, Jerman, Prancis, Rusia, Jepang lan standar internasional luwih maju, lan toleransi ukuran standar AS paling ketat. Standar paling anyar kanggo profil gulung panas stainless steel nasional yaiku: ASTMA276 "Spesifikasi Standar kanggo Baja dan Profil Baja tahan Panas"; American ASTM 484 / A484M "Syarat Umum Barangan Baja tahan karat lan Baja tahan panas, Billet lan Forgings"; DIN17440 Jerman "Kahanan Teknis Pangiriman Lembaran Baja Tahan Karat, Jalur Gulung Panas, Kawat, Kawat ditarik, Bar Baja, Forging lan Billet"; Jepang JlS64304 “Rod Waja Karat”. Ing wiwitan taun 1980an, China nggabungake standar Amerika Serikat, Jepang, Jerman, tilas Uni Soviet lan Organisasi Internasionalisasi Standardisasi (ISO), lan fokus ing standar rod stainless steel JIS Jepang, lan nyusun standar nasional GB1220- 92 kanggo bar stainless steel, kanthi referensi kanggo negara manca. Standar, GB4356-84 standar nasional kanggo rod kawat stainless steel wis dirumusake, sing nggawe seri baja luwih sampurna, lan nganggo merek sing digunakake internasional kayata Amerika Serikat lan Jepang. Sawetara biji stainless steel ing China cocog karo nilai standar Amerika, kaya sing dituduhake ing Tabel 1. Sanalika, nilai kasebut tetep digunakake ing China, sing sejatine konsisten karo nilai stainless steel saka negara maju kayata Amerika Serikat, lan nduweni fleksibilitas sing luwih gedhe. Yen dibandhingake karo negara maju, kesenjangan ing antarane standar kasebut dhewe wis nyusut banget, nanging kualitas permukaan lan toleransi dimensi ora apik, lan bedane level fisik gedhe.

Proses Produksi batang stainless steel

Proses lini produksi bar: panriman billet dadi panas nggulung nyukur ganda adhem nyukur pengawasan kemasan metering panyimpenan

Bar cilik diprodhuksi dening pabrik cilik. Jinis utama pabrik cilik yaiku: terus-terusan, semi-kontinu lan horisontal. Saiki, umume pabrik muter terus-terusan sing anyar lan digunakake ing donya. Pabrik rebar sing populer saiki duwe pabrik rebar kanthi kecepatan tinggi universal lan pabrik rebar sing ngasilake 4-segmen. Billet sing digunakake ing pabrik muter cilik sing terus-terusan umume yaiku billet casting terus-terusan, lan dawane umume 130-160 mm, 180 mm × 180 mm, umume umume udakara 6-12 meter, lan bobote billet yaiku 1,5 ~ 3 ton. Garis gulung biasane disusun kanthi cara sing mandeg, entuk muter non-torsi garis lengkap. Jumlah rak ditemtokake dening prinsip muter siji rak bebarengan. Pabrik gulung biasane liwat sing nomer padha. Ana 18, 20, 22 utawa malah 24 pabrik cilik kanggo ukuran kosong lan ukuran rampung, lan 18 minangka arus utama. Cepet sing bisa diatur, mikro-ketegangan lan muter bebas ketegangan minangka fitur utama pabrik cilik modern sing terus-terusan. Bagéyan saka pigura rolling lan medium sing atos dikendhalèkaké kanthi ketegangan mikro. Bagéan saka gulungan medium lan pabrik pungkasan tanpa kaku kanggo njamin akurasi dimensi produk. Pabrik terus-terusan umume duwe 6 nganti 10 loop, lan malah nganti 12 looper.

Rolling bar paling gampang dileksanakake ing kabeh bahan sing digulung lan bisa ditindakake kanthi macem-macem cara. Saka telung rol nganti corak, wiwit semi-kontinyu nganti terus-terusan, bar bisa diprodhuksi, nanging panenane, akurasi dimensi, produk rampung, lan pass rate cukup beda. Kekakuane pabrik telung gulung sithik, lan fluktuasi suhu pemanasan mesthi nyebabake fluktuasi ukuran produk sing serius. Kajaba iku, kacepetan kursus sing alon lan wektu muter sing dawa nyebabake mundhak beda suhu antara endhas lan buntut stok, ukurane ora cocog, lan kinerja ora merata. Outputé sithik banget, kualitas fluktuasi banget, lan tingkat kualitasé sithik banget. Pabrik muter terus-terusan umume nggunakake flat lan sulih, bagean muter ora bengkong, kacilakan cilik, output dhuwur, lan produksi profesional skala gedhe lan kontrol kinerja struktural bisa diwujudake. Sanalika, pabrik muter nggunakake kekakuan dhuwur, derajat kontrol dhuwur, lan presisi dimensi lan Tingkat pass wis apik banget, utamane tingkat panen tambah, lan sampah produksi baja ing tungku bali wis suda. Saiki, rolling bar biasane ditindakake kanthi tungku pemanas jinis langkah, mudhun banyu sing tekanan dhuwur, gulung suhu sithik, gulung tanpa kepala, lan proses anyar liyane. Rolling kasar lan rolling medium dikembangake kanggo adaptasi karo billet gedhe lan nambah presisi rolling. Pabrik pungkasan Utamane kanggo nambah akurasi lan kacepetan.

Dibandhingake karo rolling panas baja karbon biasa, teknologi rolling lan proses stainless steel utamane dibayangke nalika inspeksi lan reresik ingot, metode pemanas, desain bolongan, kontrol suhu gulung lan perawatan produk online panas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan