Piring waja tahan karat

  • 304 brushed nickel sheet metal gold color nickel sheet metal vibration finish 304l stainless steel plates

    304 lembaran nikel disikat warna emas warna nikel sheet getaran logam rampung 304l piring stainless steel

    Apa 304 lembaran stainless steel sing disikat?

    304 waja tahan karat piring gambar kawat minangka tekstur kaya kawat ing lumahing waja tahan karat.
    Iki mung teknologi pamrosesan stainless steel. Lahane wis matt, lan ana tekstur ing ndhuwur kanthi tliti, nanging ora bisa dirasakake.
    Iki luwih tahan nyandhang tinimbang umume baja tahan karat sing padhang lan katon luwih maju.

    Permukaan sing apik lan macem-macem panggunaan kemungkinan; tahan karat sing apik, daya tahan maneh tinimbang baja biasa, tahan karat sing luwih apik; kekuatan dhuwur, dadi kemungkinan nggunakake piring lancip; oksidasi suhu dhuwur lan kekuatan dhuwur, saengga bisa nahan geni; pangolahan suhu normal, Yaitu, pangolahan plastik sing gampang. Amarga ora perlu perawatan lumahing, iku gampang lan gampang dijaga; resik, dhuwur rampung; kinerja las sing apik

  • High quality Wuxi mill export SUS 304 stainless steel plate

    Pabrik wuxi berkualitas tinggi ngekspor piring stainless steel SUS 304

    Apa bedane antara stainless steel 304 lan 316:

    304 piring stainless steel tahan karat dening asam sulfat, asam fosfat, asam format, urea, lan liya-liyane, lan cocog kanggo banyu umum, kontrol gas, anggur, susu, cairan pembersih CIP lan acara liyane kanthi korosif sing kurang utawa ora ana kontak karo bahan. Kelas baja 316L wis nambah unsur molibdenum kanthi dhasar 304, sing bisa nambah resistensi korosi antargranular lan korosi stres oksida lan nyuda rasa retak panas sajrone welding. Uga tahan tahan kanggo korosi klorida. Umume digunakake ing banyu murni, banyu suling, obat-obatan, saos, cuka lan acara liyane kanthi sarat higienitas sing dhuwur lan sifat korosi media sing kuwat. Regane 316L meh kaping pindho saka 304. Sipat mekanik 304 luwih apik tinimbang 316L. Amarga resistansi korosi lan tahan panas 304 lan 316, umume digunakake dadi baja tahan panas tahan karat. Kekuwatan lan kekerasan 304 lan 316 padha. Bedane loro kasebut yaiku resistansi korosi 316 luwih apik tinimbang 304. Titik sing luwih penting yaiku logam molibdenum ditambah dadi 316, sing bisa nambah resistensi panas.

  • 321 Hot rolled Stainless steel plate

    321 Piring stainless steel sing digulung panas

    Katrangan babagan stainless steel 321 / 321H

    Iki njaga resistensi sing apik kanggo korosi intergranular ing suhu nganti 800-1500 ° F (427-816 ° C) lan presipitasi kromium karbida. Amarga nambah titanium ing komposisi, 321 Piring stainless steel sing digulung Panas isih bisa njaga stabilitas nalika pembentukan kromium karbida.

     321 Plat stainless steel sing digulung panas duwe kaluwihan ing lingkungan suhu dhuwur amarga sifat mekanik sing apik. Yen dibandhingake karo paduan 304, baja tahan karat 321 padhet nduweni kemuluran lan resistensi fraktur stres sing luwih apik. Kajaba iku, 304L uga bisa digunakake kanggo anti-sensitisasi lan korosi intergranular. 

    Atribut umum

    Alloy 321 (UNS S32100) minangka baja tahan karat sing stabil banget. Iki njaga resistensi sing apik kanggo korosi intergranular ing suhu nganti 800-1500 ° F (427-816 ° C) lan presipitasi kromium karbida. Amarga nambah titanium ing komposisi, 321 Piring stainless steel sing digulung Panas isih bisa njaga stabilitas nalika pembentukan kromium karbida. Paduan 347 amarga ditambah niobium lan tantalum kanggo njaga stabilitas. .

    Paduan 321 lan 347 umume digunakake kanggo operasi jangka panjang ing 800-1500 ° F (427-816 ° C) ing lingkungan suhu dhuwur. Yen aplikasi mung kalebu welding utawa pemanasan wektu cendhak, ganti nganggo 304L.

    Keuntungan operasi suhu dhuwur 321 lan 347 campuran uga gumantung karo sifat mekanik sing apik. Dibandhingake karo 304, 304L, 321 lan 347 duwe stres stres lan resistensi retakan stres sing luwih apik. Iki ngidini tekanan paduan stabil kasebut kanggo memenuhi peraturan ketel American Society of Teknik Mesin lan spesifikasi kapal tekanan ing suhu sing luwih dhuwur. Mula, suhu operasi maksimum 321 lan 347 paduan yaiku 1500 ° F (816 ° C), dene 304, 304L diwatesi dadi 800 ° F (426 ° C).

    321 lan Alloy 347 uga nduweni kandungan karbon sing dhuwur, nomer UNS yaiku: S32109 lan S34709.

  • 409 409L Hot Rolled Stainless Steel Plate

    409 409L Piring Baja Panas Gulung Panas

    Kekandelan: 1.2mm - 16mm

    Jembar: 600mm - 2000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Dawane: 500mm-12000mm

    Bobot palet: 1.0MT - 3.0MT

    Rampung: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung rampung, ireng, Anneal lan pickling, pabrik rampung

  • 410 410s Hot rolled Stainless steel Plate

    410 410s Piring stainless steel sing digawe panas

    Apa bedane antara stainless steel 409 lan 410:

    409 — kajaba kanggo nambahi titanium, model paling murah, biasane digunakake minangka pipa knalpot mobil, yaiku baja tahan karat ferit (baja krom), cocog kanggo pengelasan, biaya murah, pipa knalpot lokomotif uap,

    410 — Martensite (baja krom kekuatan tinggi), resistensi nyandhang apik lan resistansi korosi sing kurang apik, cocog kanggo pompa. Komposisine kimia ngemot 13% kromium, 0,15% utawa kurang karbon lan sawetara paduan elemen liyane. Bahan baku luwih murah, magnetik, lan bisa dikuatake kanthi perawatan panas. Panggunaan umum kalebu bantalan, alat medis lan alat lan panel alat, lan bagean tarik.

    410 430 430F 430LX stainless steel

    410 waja tahan karat padha karo baja tahan karat 1Cr13 China China (American AISI, ASTM). 0,01% karbon, kromium 0,13% 0,1 410 stainless steel: resistansi karat sing apik, mesin, pisau tujuan umum, katup.

    Pangobatan panas saka 410 waja tahan karat: perawatan solusi (° C) 800-9000 pendinginan alon utawa 750 pendinginan cepet

    430 stainless steel resistensi korosi sing apik lan bahan baja umum, konduktivitas termal luwih apik tinimbang austenit, koefisien ekspansi termal luwih cilik tinimbang austenit, lemes panas, nambah titanium elemen stabil, lan sifat mekanik ing situs las apik. Kanggo dekorasi bangunan, alat pembakar bahan bakar, peralatan rumah tangga, bagean peralatan ing omah.

    430F minangka bahan baja kanthi sifat bebas motong ing baja 430. Digunakake kanthi bubut otomatis, baut lan perkakas.

    430LX nambahake Ti utawa Nb dadi 430 waja, ngedhunake konten C, lan nambah proses lan lasabilitas. Digunakake ing tank banyu panas, sistem banyu panas, peralatan sanitasi, peralatan awet rumah tangga, roda roda sepeda, lsp.

  • 430 Hot rolled Stainless steel plate

    430 Piring stainless steel sing digulung panas

    Comparison of 304 stainless steel and 430 stainless steel:

    1. tahan korosi: 430 waja tahan karat ngemot kromium 16,00-18,00%, sing umume bebas saka logam nikel. 304 stainless steel ngemot kromium lan logam nikel luwih akeh, mula resistansi korosi stainless steel 430 luwih apik tinimbang 304 stainless steel.

    2. stabilitas: 430 waja tahan karat ferit, 304 stainless steel is austenit, 304 stainless steel luwih stabil tinimbang 430 stainless steel,

    3. ketangguhan: 304 stainless steel nduweni kateguhan sing kuat, luwih kuat tinimbang 430 waja tahan karat

    4. konduktivitas panas: 430 waja tahan karat ferit luwih apik tinimbang 304 kinerja transfer panas austenit stainless steel,

    5. sifat mekanik: 430 waja tahan karat nambahake unsur kimia titanium sing stabil, sifat mekanik situs las luwih apik tinimbang 304 stainless steel.

  • 2507 Hot rolled Stainless steel plate

    2507 Piring stainless steel sing digulung panas

    Apa sing diarani 2507 Piring baja tahan karat panas

    2507 minangka baja tahan karat ferritik-austenitik (dupleks). Nggabungke akeh sifat sing migunani yaiku baja ferritik lan baja austenitik. Amarga waja ngemot kromium lan molibdenum sing dhuwur, mula tahan resistensi pitting, korosi, lan korosi seragam. Mikrostruktur fase dobel njamin manawa baja duwe resistensi tinggi kanggo retakan korosi stres, lan kekuatan mekanik uga dhuwur.

  • Stainless steel checker plate

    Piring pamriksan stainless steel

    Opo iku piring pamriksan stainless steel

    Piring pamriksan stainless steel: Plat checker nggunakake gravitasi mesin kanggo doyo bolongan kanthi wujud lan ukuran ing permukaan stainless steel. Kembang balung balung, kembang lonjong, millet, kembang lima pin, bolongan cembung bunder, bolongan cembung bentuk tombol, lan liya-liyane. 1. non-slip, nggunakake wektu suwene; 2. pencegahan geni lan moistureproof, gampang digosok resik; 3. Proses plating sabanjure bisa ditindakake tanpa sidik jari.

  • Polished stainless steel plate

    Piring stainless steel sing polesan

    Cara polishing stainless steel umume digunakake

    Cara sing saiki digunakake yaiku: polishing elektrolitik, polesan elektrokimia, polesan mekanik

    Proses polesan elektrokimia dipérang dadi rong langkah: (1) leveling Makro: produk sing larut nyebar dadi elektrolit, lan kasarasan permukaan bahan mudhun, Ral μm. (2) Ratakan entheng: Polarisasi anodik, padhange permukaan luwih apik.

    Polishing elektrolitik: nggunakake elektrolit asam (asam kuat), sampel sing bakal dipoles diselehake ing post-current (udakara 7 mA), lan anoda kasebut larut. Amarga gedhene arus, bagean sing nonjol bisa larut kanthi luwih cepet, lan permukaan cenderung rata, tekan efek Polesan pungkasan (efek kasebut bisa dideleng sajrone 10 menit). Prinsip dasar electropolishing: padha karo polesan kimia, yaiku kanthi cara mbubarake bagean cembung cilik ing permukaan material supaya permukaané bisa alus. Yen dibandhingake karo polesan kimia, efek reaksi katoda bisa diilangi, lan efek luwih apik.

    Polesan mekanik: Kanggo permukaan sing atos saka piring stainless steel supaya bisa ngasilake efek dekoratif yaiku: pigura roller dipoles nganggo mesin polishing sabuk, kaping pisanan nganggo sabuk abrasif 120 #, corak warna permukaan siji-siji, ganti 240 # sabuk abrasif, buwang menyang sisih ndhuwur Yen wis wernane ganti, ganti sabuk abrasif 800 # banjur buwang menyang warna ing ndhuwur. Banjur ganti sabuk abrasif 1200 # lan buwang efek saka dekorasi piring stainless steel.

  • 304 304L hot rolled stainless steel plate

    304 304L piring stainless steel panas sing digulung

    Rolling panas saiki tipis dadi 0,78mm. lumahing piring sing digulung panas duwe cacat kayata skala oksida wesi lan pitting. Lembaran sing digulung panas duwe atose kurang, gampang diproses lan duktilitas sing apik. Seprei baja sing digulung panas, sifat mekanik adoh banget tinimbang proses adhem, lan kaping pindho proses penempaan, nanging duwe ketangguhan lan daktilitas sing luwih apik.

  • 316L 316 Hot rolled stainless steel plate

    316L 316 Piring stainless steel sing digulung panas

    316 minangka baja tahan karat khusus, amarga ditambah unsur Mo resistensi korosi, lan kekuatan suhu dhuwur wis saya apik, suhu dhuwur nganti 1200-1300 derajat, bisa digunakake ing kahanan sing angel. 316L minangka jinis stainless steel sing ngemot molibdenum. Amarga isi molibdenum ing baja, kinerja total baja iki luwih apik tinimbang 310 lan 304 stainless steel. Ing kahanan suhu sing dhuwur, nalika konsentrasi asam sulfat luwih murah tinimbang 15% utawa luwih dhuwur tinimbang 85%, 316L stainless steel nduweni macem-macem. nggunakake Baja tahan karat 316L uga tahan resisten klorida lan mula asring digunakake ing lingkungan segara. Baja tahan karat 316L nduweni konten karbon maksimal 0,03 lan bisa digunakake ing aplikasi sing ora bisa ana anil lan resistensi korosi maksimal dibutuhake.

  • 310s hot rolled stainless steel plate

    Plat stainless steel panas sing digulung 310s

    310 waja tahan karat nduweni kandungan karbon sing cukup dhuwur 0,25%, dene baja tahan karat 310S nduweni kadar karbon sedheng 0,08%, lan komponen kimia liyane padha. Mula, kekuatan lan atose 310 stainless steel luwih dhuwur lan resistansi korosi luwih parah. Resistensi korosi saka stainless steel 310S luwih apik lan kekuatan rada murah. Baja tahan karat 310S lumayan angel dielem amarga kandungan karbon sing sithik, mula regane cukup dhuwur.